szponzorált tartalom

2019.09.09. 06:45

Richter Flórián és társulata újra Szolnokon!

Szeptember 11-15. között ismét Szolnokon vendégszerepel a Richter Flórián Cirkusz. A megszokott helyszínen, a Tesco Extra Áruház melletti füves területen. A neves társulat idei szenzációs műsorának címe: Showtime! Izgalmakban, látványban és nevetésben ezúttal sem lesz hiány. Napközben pedig közelről is megtekinthetők az állatok.

Sebestyén Hajnalka

Rengeteg új produkcióval várja a nézőket – az első magyar Monte Carlo arany és ezüst díjas – Richter Flórián és társulata. A műsort színesítik a világ minden tájáról érkező cirkuszvilág szupersztárjai és az ötven állat. A 65 fős társulatot 12 nemzetiség artistaművészei alkotják. A műsort fantasztikus zenekar kíséri élő zenével.

A Richter Flórián Cirkusz az idei nyarat is Zamárdiban töltötte, a nyári turné után az első állomások között szeptember 11-től Szolnok szerepel.

A műsor egyik leglátványosabb és legkülönlegesebb produkciója a gumiember lesz, aki 360 fokban képes kicsavarni a felsőtestét. Cesar Pindo 26 éves ecuadori artista gyermekkora óta vonzódott a szórakoztató világhoz, különösen a cirkuszhoz. Zsonglőrként és akrobataként kezdte pályafutását. Művészneve: Elastic Man. Rendkívüli képessége, hogy elképzelhetetlen pozíciókba tudja „hajtogatni” a testét, és egy 40 cm-es dobozba képes belebújni. Dél-Amerikában, illetve Európában a legnagyobb cirkuszokban, színházakban, varietékben lépett már fel és most Szolnokon is láthatja a közönség.

Színpadra lép Franciaországból Perry Pedersen 300 kg-os dél-amerikai oroszlán fókáival és bemutatja Európa legjobb fóka produkcióját. A gyerekek mindig nagy örömmel fogadják a két gyönyörű patagóniai fókát, Teddy-t és Scooby-t.

Richter Flórián és családja több lélegzetelállító lovasprodukciót mutat be. Richter Flórián szabadidomítás számában a csodálatos lovak vezetőszár nélkül hajtanak végre formagyakorlatokat, indiánokkal fűszerezve.

Richter Kevin világrekordját is megtekintheti a közönség. A világhódító magyar lovasszám, a Magyar Lovas Posta a világon először 20 lóval látható. Mindez a műfaj történetének legifjabb sztárjával, Richter Kevinnel!

Ezen kívül Richter Kevin csoportja elképesztő lovasakrobatikai bravúrokat, ugrásokat és szaltókat ad elő egy másik produkcióban. Ugródeszka csoportja, melyben húga, Angelina is szerepel, pedig vadonatúj produkcióval kápráztatja el a nézőket.

A nevettetésről egyrészt Joy Costa a nevettetés olaszországi nagymestere, másrészt Szandra, a cirkusz kabala elefántja gondoskodik több produkcióban is. Szandra, az indiai elefánt emellett egzotikus állatok kíséretében is fellép majd.

Végül az Elastic-Fantastic-Bombastic – bungee jumping számban kiderül, milyen is az igazi bungee-jumping, a kupolába szerelt trapézok között röpködve.

A Showtime garantáltan tartalmas és szórakoztató kikapcsolódás lesz az egész család számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában