HIRDETÉS

2018.11.30. 10:52

Sokoldalúságukkal hódítanak a plastic és vinyl csuklópántok

A különböző karszalagoknak, szilikonos karkötőknek, valamint a plastic és vinyl csuklópántoknak igen sokféle felhasználása ismert már ma Magyarországon. A fesztiválok országaként, már szinte biztos, hogy mindenki találkozott valamilyen beléptetés során tyvek karszalaggal, vagy hordott már élete során valamikor valamilyen szilikon karkötőt, hogy egy ügy mellé álljon.

A plastic és vinyl csuklópántok azonban mindezek mellett, a legnagyobb komfortérzetet nyújtják viselőjük számára, miközben minden olyan fontos tulajdonsággal rendelkeznek, amellyel a karszalagok és karkötők is

A csuklópántok nagy fokú biztonságot és komfortérzetet garantálnak, hiszen kényelmesen hordhatóak és akár vízben is használhatóak, vízálló tulajdonságuk miatt. Ezek a csuklópántok is elsősorban az azonosítást vagy a belépési jogosultságot hivatottak egyszerűen és gyorsan jelezni, hiszen egyszer használatosak és roncsolás nélkül el nem távolíthatóak – szemben a szilikon karkötőkkel.

A strapabíró kivitel miatt, akár egy 10-15 napon át tartó hosszabb rendezvényre, fesztiválra vagy sporteseményre is alkalmasak.

Akárcsak társaik, ezek a csuklópántok is jól logózhatóak, emblémázhatóak vagy feliratozhatóak, ezért is ajánlja a karszalagexpressz.hu a megrendelőik számára.

Az arany színű plastic csuklópánt az egyik legnépszerűbb A klasszikusnak mondható vynil karszalagok mellett a plastic és vinyl csuklópántok a legnépszerűbben használt belépési jogosultságot garantáló azonosítók. Ezek ugyanos sokkal jobban tűrik a vizet mint társaik, így akár nagyobb esőzést vagy akár fürdőzést is gond nélkül elviselnek.

A széles választékban megtalálhatóak olyan alap színek mint a kék, a fekete, zöld, a piros, a narancs vagy éppen a citrom sárga, de

olyan prémium minőséget és luxus élményt sugárzó változatok is, mint az arany, az ezüst vagy a neon.

A klasszikus, végig azonosan széles méretű változatok mellett azonban léreznek már szélesített vinyl csuklópántok is, amelyek nagyobb felületet kínálnak fel az egyedi azonosítók elhelyezésére, a logózásra, feliratozásra vagy éppen a reklámozásra.

Ezek a karkötők ugyanis egyaránt sorszámozhatóak, vonalkóddal elláthatóak és QR kód is nyomtatható rájuk. A felületre egyedi szlogeneket, szövegeket, emblémákat vagy reklámokat is elhelyezhetünk.

Ma már nem olyan egyszerű a belépésre jogosító karszalagokat hamisítani!

Még néhány évvel ezelőtt még akár kézzel is át lehetett másolni egyik karszalagról a másikra az azonosítókat, ma már sokkal strapabíróbbak és egyedibbek a modern karkötők. Ezeket ugyanis már nem lehet sérülésmentesen letépni, így az újra már

biztosan nem használható fel.

Pedig a hazai fesztiválok megpróbálkoztak az utóbbi években már mindennel, hogy díjmentesen juthassanak be olyan nagy hazai könnyűzenei fesztiválokra, mint a Sziget, a VOLT, a Balaton Sound, az EFOTT, a FEZEN vagy éppen a SZIN. A rendezvényszervezők és biztonsági szolgálatok találtak már átragasztott karszalagokat, lejárt csuklópántokat, kézzel írt változatokat és még nejlonzacskóból

és PET-palackból készült karszalagokat is.

Ezek persze mind megbuktak a beléptetési rendszeren, hiszen az eredeti plastic, vinyl karkötőkben és a tyvek karszalagokban nyugodt szívvel meg lehet bízni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában