hirdetés

2021.06.16. 11:48

Sportcipők a mindennapi élethez – fedezd fel az évszak legnépszerűbb cipőit

Nyáron szeretünk vidám színekbe öltözni, vagyis az öltözködésünkkel is kifejezni a hangulatunkat. A napfény sokunkat jókedvűvé varázsol, talán ez is az oka, hogy nyári öltözék esetén, szívesebben döntünk a vidám színek mellett. És nem csak a ruházat terén határozunk a harsányabb színek mellett, hanem a sportcipő színválasztásánál is fontos szempont, hogy élénk, karakteres színvilágú legyen. A kosárlabda cipők is lehetőséget adnak az energikus színű öltözködésre. Bemutatjuk az évszak legnépszerűbb kosárlabda cipőit.

PR cikk

kosárlabda cipő

Forrás: ecipo.hu

Kosárlabda cipő, sportoláshoz

A kosárlabda, mint sport, nem csak az USA-ban népszerű. Hazánkban is sokan választják ezt a sportot, de amatőr sportolók is előszeretettel űzik ezt a játékot. Mert hiszen ez a sport is kikapcsol és energiával tölt fel. Mint minden sportnak, így a kosárlabdának is megvan a maga felszerelése, amelybe a cipő is beletartozik. Nem véletlen, hogy a futáshoz, a focihoz és a kosárlabdához is más – más cipő készül, hiszen ezek a cipők fontos feladatot látnak el, funkciót töltenek be.

Lényeges, hogy a lehető legnagyobb stabilitást és biztonságot nyújtsák sportolás, edzés közben. A kosárlabda cipővel szemben alapvető követelmény, hogy könnyű és biztonságos legyen abban a futás és a sprintelés. Lényeges szempont az is, hogy megfelelő támogatást nyújtson a bokának, az izmoknak, az inaknak, de a cipő párnázottsága és a lábtámasz is kulcsfontosságú a kosárlabda cipővel szemben. A megfelelő illeszkedés is alapvető, akár sportolásra, akár utcai viseltre szánjuk a kosárlabda cipőnket. Lényeges követelmény még a vastag és rugalmas talp, amely az ütődések csillapítását biztosítja.

Kosárlabda cipő a mindennapi élethez?

A kosárlabda cipő nem csak kosarazásnál állja meg a helyét, a street wear stílust is lehetővé teszi. Ha szeretjük a márkás holmikat, akkor válogassunk a neves márkák közül, mint Adidas, Nike, Under Armour. A Nike Air Force 1 kosárlabdacipő az egyik legnépszerűbb modell, míg az Adidas márkától a SUPERSTAR az egyik legkedveltebb cipő és nem csak a kosarasok körében. Több sportolónak hozott már szerencsét ez a cipő, többek között James Hardennek. A SUPERSTAR kosárlabda cipő a fiatalok körében is nagy népszerűségnek örvend, amelyet rendszeresen viselnek, az outfitjük remek kiegészítőjeként.

Csak a munkahelyen van szükséged kosárlabda cipőre?

Akármilyen korú is vagy, nem biztos, hogy a harsány színű cipőt tolerálják a munkahelyeden. Ne keseredj el, a kosárlabda cipők kínálatában is találsz visszafogottabb színben és fazonban cipőt. Ilyen például a Nike Lebron Witness, amely egész évben hordható és az utcai stílust is lehetővé teszi. Ha a fekete – fehér színkombinációt preferálod, akkor jó választás lehet a Nike Jordan B. Fly, amely Air Sole, Phylon technológiával készült.

Sportcipők a mindennapi élethez – fedezd fel az évszak legnépszerűbb cipőit
Fotó: ecipo.hu

Milyen kosárlabda cipőt válassz esti bulizáshoz?

A nyári esti bulik lazák és felhőtlenek, ehhez viszont hasonló cipő dukál. A Nike Air Foamposite cipőjében nem fogsz csalódni, hiszen mind a kialakítása, mind a színvilága igazán alkalmas a bulizáshoz, mint ahogyan az UNDER ARMOUR Ua Embiid is. A kosárlabda cipő egyik jellemzője, hogy kiváló alapanyagokból készült.

Vidámság, nyár és a kosárlabda cipő

Fejezd ki nyáron is a hangulatodat egy jól megválasztott kosárlabda cipővel. Erre ad lehetőséget az Adidas Harden Stepback cipője, amely igazi színkavalkádban pompázik. Ha nem szeretnél ennyire extrém lenni, viszont kedveled a piros színt, akkor lehet, hogy az UNDER ARMOUR Ua Jet cipője lesz számodra a megfelelő választás, melynek a talpkialakítása kényelmes viseletet biztosít, a dizájnt pedig a cipővel azonos színű fűző fokozza. Tudj meg többet ezekről és a Nike Cortez cipőkről, hogy számodra a legmegfelelőbb cipőt választhasd ki az idei szezonra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában