Hirdetés

2021.10.07. 12:10

Trendi női dzsekik és kabátok a stílusos megjelenésért

A hidegebb hónapokban előtérbe kerülnek a női dzsekik és kabátok, azonban nem egyszerű választani a különféle színű, fazonú és stílusú ruhadarabok közül. Megpróbálunk segítséget nyújtani hozzá néhány tippel!

Trendi női dzsekik és kabátok a stílusos megjelenésért

Forrás: answear.hu

Mire kell figyelni a női dzseki és kabát kiválasztásakor?

A megfelelő női dzseki, illetve kabát kiválasztása gondos körültekintést igényel, hiszen a kiválasztott darab meghatározó eleme lesz a megjelenésnek. A vékonyabb dzsekiket inkább őszre és tavaszra érdemes beszerezni, míg a vastag, meleg kabátokat a téli hónapokra. A leghidegebb napokon, amikor a hőmérő higanyszála 0 Celsius-fok alá süllyed, egy meleg, puha téli kabát nélkülözhetetlen. A fázósabbak számára inkább a hosszabb fazonok jelentik a megfelelő komfortérzetet. A rövidebb téli fazonok inkább azok számára javasoltak, akik jól bírják a hideget. A köztes megoldást a combközépig érő fazonok biztosítják. A legfontosabb szempont a kényelem: mindenképpen olyan változat mellett érdemes dönteni, amely maximális kényelmet nyújt a viselője számára. Továbbá a választást befolyásolja az öltözködési stílus, a mindennapi életvitel, a funkció, a praktikum, valamint a pozíció. Egy stílusos, jól kombinálható dzseki és kabát kötelező eleme kell, hogy legyen a női gardróbnak. Elengedhetetlen, hogy a kiválasztott ruhadarab minden helyzetben harmonizáljon az öltözék további elemeivel. Továbbá a női kabátnál és dzsekinél egyaránt figyelembe kell venni a választás során az alkatot, hiszen csak így található meg az a darab, amely igazán jól áll a viselőjének. A megfontolt döntés stílusos és kényelmes viseletet eredményez.

Fotó: answear.hu

Fontos, hogy a kiválasztott női dzseki és kabát strapabíró legyen

A női dzsekik és kabátok lehetnek sportosak és lazák, illetve komolyak és elegánsak. A sportos és laza vonalat inkább a steppelt változatok képviselik, míg az elegánsabb stílust inkább az örök klasszikusok, a szövetkabátok. A lezser, csinos és nőies megjelenést pedig a parkák biztosítják. A női bőrkabátok is tökéletes választásnak bizonyulnak, mondhatjuk, hogy sose mennek ki a divatból. Ezek a változatok a kényelem, a változatos megjelenés és a divatosság kombinációját nyújtják minden helyzetben. A választás során a minőségre is kiemelt figyelmet kell fordítani. Annak érdekében, hogy a kiválasztott darab hosszú éveken át helyt álljon, megbízható gyártók termékeit érdemes beszerezni. Mindenképpen fontos, hogy a kiválasztott női dzseki és kabát strapabíró legyen. Mindemellett azt is figyelembe kell venni, hogy majd egy blézer vagy egy kardigán is lesz a kiválasztott dzseki vagy kabát alatt. Ez a megfelelő méret kiválasztásánál lesz igazán fontos. Ügyelni kell arra, hogy réteges öltözködés esetén se legyen a kiválasztott ruhadarab túl szűk és kényelmetlen a viselője számára. Megbízható minőséget képviselő, stílusos és kényelmes női kabátok és dzsekik találhatóak az Answear kínálatában. Itt mindenki gyorsan és könnyedén megtalálja az alkatára leginkább illő dzsekit és kabátot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában