Programajánló

2006.11.08. 16:47

Szombati programajánló

A megye számos városában várják színes programok az unatkozókat most szombaton is. Koncertek, kiállítások színesítik a hétvégét.

SZOLJON

SZÍNHÁZ

Szolnok. A Szigligeti Színházban szombat este hét órától a Delila (Szigligeti-bérlet) bemutató előadására várják az érdeklődőket. Vasárnap 15 órától a Delila (Lehotay-bérlet) című darabot játsszák.

TEHETSÉGEK

Jászárokszállás. A Petőfi Művelődési Házban szombaton 17 órától Együtt a tehetségekért klub műsorát láthatják az érdeklődők. A programban szerepel a Csillag mazsorettcsoport és a Parázs Hagyományőrző Egyesület néptánc műsora, valamint Németh Józsefné Bea (ének), Őze Zsuzsanna és Czuczu Veronika (versmondás).

KIÁLLÍTÁS

Martfű. A városi Művelődési Központ és Könyvtár kiállítótermében és az emeleti galérián a Megyei képző- és iparművészeti tárlat látható. A VMKK földszinti aulájában a Generációk találkozása Martfűn elnevezésű fotókiállítás anyagai tekinthetők meg. A Gyermekkönyvtárban gyerekek bélyegtervei és mesés rajzai Mesés Európa mesés bélyegen címmel kerültek kiállítása. A MIX Klubban Vonalak— képek — gondolatok — érzések címmel Váraljai Csaba kiállítása látható.

Kunszentmárton. A Helytörténeti Múzeumban szombaton 15 órakor kezdődik Molnár Margit és Molnár Erika kiállításának megnyitója.

MÁRTON NAP

Kunszentmárton. A Bartók teremben szombaton 9 órakor kezdődik A Múlt Kútja — ősi technikák a műhelyekben című rendezvény. A Deák Ferenc utcai iskolában szombaton 9 órától Márton napi találkozót és történelmi vetélkedőt tartanak. Szombaton este hat órától a Bartók Teremben a Royal Fanfár Ensemble Hangversenye kezdődik. Vasárnap Márton napi vásárt tartanak a településen.

BULI

Szolnok. Szombat este a Western Sörözőben a szolnoki RingS együttes játszik 22 órától. Az Ibiza Retro Clubban Összeolvadás elnevezésű bulira várják este a fiatalokat november 11-én, a Club Atlantisba pedig a Demjén-kedvelőket.

Jászberény. Az Osterbrau Söröző és Biliárd Clubban házibuli kezdődik november 11-én 21 órától DJ Johnnyval.

ÉREMGYŰJTŐK

Szolnok. Az Éremgyűjtők és numizmatikusok Egyesülete az Aba Novák Vilmos Művelődési házban szombaton 9.30-tól 12 óráig tartja összejövetelét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!