Programajánló

2007.08.28. 13:33

Kedves Állatbarátok!

Három különböző, Szolnok városában tartandó rendezvény biztosít lehetőséget a Szolnoki Állatotthonnak a részvételre, melyekre nagy szeretettel várunk minden kedves, segíteni szándékozó, esetleg jövendőbeli szerető gazdit, érdeklődőt.

SZOLJON

Szeretnének segíteni az árva kutyusokon? Szeretnének bepillantást nyerni az állatotthonban dolgozók mindennapi életébe? Esetleg szeretnének kapcsolatba lépni az ott dolgozó emberekkel, önkéntesekkel? Most itt a legjobb alkalom mindenki számára. Három különböző, Szolnok városában tartandó rendezvény biztosít lehetőséget a Szolnoki Állatotthonnak a részvételre, melyekre nagy szeretettel várunk minden kedves, segíteni szándékozó, esetleg jövendőbeli szerető gazdit, érdeklődőt.


Programok időpontja és helyszíne:

2007. szeptember 01. Szolnok Napja – Szapáry u.

Bemutatásra kerülnek a gazdira váró kutyusok – legalább is egy részük. A menhely dolgozói, aktivistái szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére.

2007. szeptember 08. Gulyásfesztivál – Tiszaliget

Ezen a helyszínen – egészségügyi előírások betartása miatt – nem lehetnek jelen állatok, de a menhely dolgozói, és aktivistái, szórólapokkal, szóbeli tájékoztatókkal itt is elérhetőek.

2007. szeptember 15. CORA Kölyöknap – CORA Áruház parkolója

Ezen a helyszínen gazdira váró kölyök kutyusokat mutatunk be, akik teljes körű orvosi ellátásban részesültek, ezért bárki kézbe veheti, megsimogathatja, megismerheti őket, és természetesen örökbe is fogadhatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!