A HELYZET

2018.01.23. 06:30

Sorosisták kontra Magyarország

Pauska Zsolt

Akik szerint az illegális migráció veszélye csak kormányzati lufi, azt mondják, hozzánk nem jönnek migránsok, olyanok rettegnek tőlük, akik még nem is láttak migránst.

Ők azok – balliberális megmondóembereink –, akik ezért a déli határnál felállított kerítést is, ha tehetnék, lebontanák. Pedig a kettő között ok-okozati az összefüggés: azért nem jönnek a migránsok tömegével, mert a kormányzat felépíttette a kerítést – amíg az nem volt, jöttek tízezerszámra. Lásd 2015 nyarát!

A ballibek emberiességi okokra hivatkoznak. Kegyetlennek nevezik a hivatalos magyar álláspontot, és ugyanezt kapjuk nyugati elvbarátaiktól is – megtámogatva az amerikai–magyar milliárdos, Soros György pénzével és ideológiájával. Soros, akinek, ugye, nincs is terve, pedig 2015-ben pont ezzel a tervvel volt tele a sajtó (George Soros: Here is my plan to solve the asylum chaos – 2015. szeptember 29.), hatalmas pénzeket mozgósít célja megvalósításához.

Ezeknek a pénzeknek egy része hazánkban ténykedő szervezeteknél, aktivistáknál landol. A feladat a magyar kormány eltávolítása, majd a kerítés lebontása után a 2015-ben már bevált útvonal szabaddá tétele, illetve az, hogy Magyarországra is betelepítsenek minél több migránst.

Idehozva ezzel a terrorveszélyt is, ami ma már Nyugat-Európa mindennapjainak része.

Ezért van szükség arra, hogy az állam megvédje polgárait Sorostól és az általa pénzelt csoportoktól. Akár a kitiltás és a távoltartás jogi intézményét is igénybe véve ehhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!