Bűneset

2017.07.09. 12:50

Belógott egy gyermekvédelmi intézetbe, és több napig ott is maradt

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy jászárokszállási lakos ellen.

Szoljon.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján C. Dávid 2017. július 3. és július 7. közötti időben a kerítésen átmászva bement egy – nyaralás miatt ideiglenesen üresen álló – szolnoki gyermek lakásotthon udvarára és az épület egyik ablakát felfeszítette.

Az ingatlanban több napot eltöltött, minden helyiségében kutatást végzett, készpénzt tulajdonított el. A 19 éves fiú a házban talált élelmiszerek egy részét a helyszínen elfogyasztotta, ruhaneműt és ennivalót készített össze, azzal a szándékkal, hogy azokat vidéki szállására vigye.

A rendőrök a gyermekvédelmi intézményben elfogták és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították a fiatal jogsértőt, ahol gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatta honlaunkata megyei rendőrfőkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!