Programajánló

— Emlékezés, tisztaság, kegyelet, e hármasság jegyében szeretnénk megtartani az egyre nagyobb tömegeket vonzó október hatodikai ünnepségünket — közölte Farkasházi István, az Aba-Novák Kulturális központ ügyvezetője.
Szolnokon mesélni hívja a szülőket, nagyszülőket és mindenkit, aki szereti a meséket, vasárnapra a szolnoki Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár. Ezen a hétvégén ugyanis nem csukják be a könyvtár ajtaját. Sőt még szélesebbre is tárják.
Kétnapos konferencia kezdődött délelőtt a városházán. A „Nő a Jászkunság társadalmában” című tanácskozáson történeti, néprajzi illetve szociológiai támájú előadások hangoznak el a női szerep változásáról, jelentőségéről.
Rákóczifalván két napon át idézik fel az aradi vértanúk emlékét. Pénteken délelőtt az általános iskola sportcsarnokában a 7. osztályosok valamint az énekkar műsorával elevenítik fel az 1849 őszén történteket.
A közelmúltban, a Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány által megrendezett programjaink sikerén felbuzdulva, - melyet nektek is köszönhetünk - ismét találkozóra szeretnénk meghívni Benneteket!
Három különböző, Szolnok városában tartandó rendezvény biztosít lehetőséget a Szolnoki Állatotthonnak a részvételre, melyekre nagy szeretettel várunk minden kedves, segíteni szándékozó, esetleg jövendőbeli szerető gazdit, érdeklődőt.