Séta

2007.01.29. 09:21

Egy emberként szurkolunk a csapatnak

Az utóbbi időben egyre több ember látogat ki a szolnoki Tiszaligetbe. Hogy miért? Egyszerű a válasz. Kosármeccs van a csarnokban, s a csapat (Szolnoki Olaj KK) vezeti a bajnokságot.

SZOLJON

Az emberek többsége imádja a kosárlabdát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a csapat hétről-hétre teltház előtt játszik. Maga a kosár iránti izgalom, szeretet, rajongás és nem utolsó sorban a meccs hangulata az, ami miatt kijárnak a szolnokiak. Mindössze egy kosármeccs az, ami összehozza a mi kis városunk népét. Igazán akkor ráz ki a hideg, ha meghallom az egész csarnok kiálltását, azt a bizonyos mondatot. „Ez Szolnok, ez Szolnok!”
Ilyenkor nem csak a csapatomra vagyok büszke, hogy nyert, hanem magára a városra , hogy ilyen összetartó emberek élnek itt Szolnokon!

LIGLER ERIKA


Nem tudom, mások hogy vannak ezzel, de én nagyon szeretek kosárlabda-meccseket nézni. Főleg élőben! A múlt héten pár osztálytársammal elmentem egy ilyen meccsre. Ez volt az első alkalom, hogy elejétől a végéig megnéztem egy ilyen mérkőzést, de tuti, hogy nem az utolsó! Persze ez annak is köszönhető, hogy a hazai csapat hosszabbítás után is csak négy ponttal lett győztes. Ezek után azt mondhatom, hogy fantasztikus többed magaddal egy emberként szurkolni a csapatodnak. Felejthetetlen....

PETELEN PETRA, LVG, JÁSZBERÉNY

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!