Séta

2007.10.09. 14:37

Meglepett az Olaj kezdése

Lejátszotta első bajnoki mérkőzését a Szolnoki Olaj KK. Megdöbbentő játékot produkált, az utolsó pillanatban dőlt el a meccs, még a vereség is benne volt a levegőben.

SZOLJON

— Nagyon féltem, hogy kikapunk, nem gondoltam volna, hogy ennyire szoros lesz a meccs, főleg nem a végén. Aztán, szerencsére csak nyertünk — mondja Zoli, szurkoló.
Sokan nem tudták hova tenni az újonc csapat remeklését. Meglepett, hogy egy újonccsapat a tavalyi év bajnok csapatát (Olajt), ennyire megszorongatta, és ilyen hősiesen és eredményesen tudott küzdeni. Győzelmi esélyei végig reálisak voltak, a vége felé egyre inkább veszélyesebbé váltak — véli István.
A bajnoki cím megvédése nagyon nehéz feladat lesz, páran ettől a ténytől félnek leginkább. Ilyen teljesítménnyel nem fogunk bajnoki címvédők lenni. Össze kell a csapatnak szednie magát, nagyon gyorsan. Többen mégis elégedettek a csapattal. — Ez még csak az első meccs volt. Nincs még a csapat összeszokva, érthető volt az ingadozó játék. A jövőben jobban fognak teljesíteni, az tuti — véli Ádám. Ez csak a bemelegítés volt, és az első meccs. A következő már jobban fog sikerülni, és vagy harminc ponttal nyerünk. Az első meccs véget ért, a játékosok most már a következő meccsre koncentrálnak, és ha a közönség bízik bennünk a továbbiakban is, biztos, hogy jóval nagyobb teljesítményre és játékra lesznek képesek!
LIGLER ERIKA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!