Séta

2012.10.09. 17:17

S egész nap csak keresem az önbizalmamat

Bár a belső értékek a lényegesek, de azért a külső is fontos. Szerintem mindenki szeretne jól kinézni és magabiztos lenni, főleg fiatal korban, amikor ez még inkább számít.

Márton Boglárka

A szépség mindenkinek mást jelent, viszont vannak olyan emberek, akiken mindenki szeme megakad, köztük az enyém is… Olyankor csalódottan megállapítom, hogy: „Úristen, mennyivel jobban néz ki, mint én!” vagy „Mennyire klassz cucc van rajta!” És akkor felmerül bennem a kérdés, hogy miért keltem én fel hajnalok hajnalán, hogy megcsináljam a hajam, vagy a sminkem? Mi értelme volt, ha egy-egy ilyen eset után egész nap keresgélhetem az önbizalmamat?! Vajon mi a titka ezeknek az embereknek?
Nemrég beszélgettem erről az egyik barátommal és végül arra jutottunk, hogy biztos ők sem elégedettek mindig a külsejükkel, de elfogadják a hibáikat is és jól érzik magukat a bőrükben! És ha ez megvan, akkor az önbizalom már jön magától! :) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!