Tóth Dorina

2019.11.18. 06:00

A jól sikerült házibuli titka

A fiatalok nagyon kedvelik a hangos zenét, a sok embert, az ételeket, italokat, valamint a különleges fényeket. Ez mind megtalálható egy jó buliban, így nem véletlen, hogy a kamaszok nagymértékben szimpatizálnak a különféle partizási lehetőségekkel.

Széchenyi István Gimnázium

Mindig keresik, és rend szerint meg is találják, hol tudják jól érezni magukat. Remek lehetőségnek számít a házibulik szervezése, mivel így otthoni körülmények között tudják kiengedni a fáradt gőzt. De mi is a jól sikerült házibuli titka?

Pár alkalommal tartottam már én is szünidei mulatságokat, és tapasztalataim szerint a legmeghatározóbb alapja a társaság. Hiába a sok harapnivaló, érdekes dekoráció, vagy a szuper zene, ezek sajnos nem teremtik meg a jó hangulatot. Ez az embereken múlik. Azon, hogy mennyire közvetlenek, és hogyan jönnek ki egymással, van-e közös témájuk, tudnak-e jókat beszélgetni, esetleg együtt játszani, nevetni?

Igen előnyös tud lenni, ha közös érdeklődésük, ízlésük van, így könnyebb kiválasztani, milyen zenék szóljanak, és kisebb eséllyel fordulhat elő, hogy valaki nem érzi jól magát. Így csak azt tudom tanácsolni, hogy ha buliszervezésre adjátok a fejeteket, akkor nagyon megéri átgondolnotok a vendéglistát.

Nem kell különleges alkalmat keresni a bulizáshoz
Fotó: Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!