SÉTA

2008.02.05. 14:45

Tökös srác

Tökös srác. Ez egy 90 perces vígjáték Jamie Kennedy-vel és Balthazar Getty-vel a főszerepben. Első hallásra egyik név sem mondott sokat, mégis belekerült a kosaramba.

TÓTH BRIGITTA, KUNHEGYES

Tökös srác. Ez egy 90 perces vígjáték Jamie Kennedy-vel és Balthazar Getty-vel a főszerepben. Első hallásra egyik név sem mondott sokat, mégis belekerült a kosaramba. Miután végignéztem tudtam, nem ismeretlen színészekről van szó. Huszonévesekről szól modern problémákkal és konfliktusokkal. A Getty által alakított Sol Goode egy Los Angeles-i srác, akinek látszólag mindene megvan — lakás, nők , autó. Életéből csak a biztos munka hiányzik, és egy igazi párkapcsolat. Egy nap mikor cserben hagyják a szülei a barátnői és még az autója is, rájön magára maradt. Élete kritikus ponthoz ér. Döntenie kell mihez kezd. Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon. A haverok segítenek neki, hogy végleg felnőjön. És még a nagy szerelem is rátalál. Tehát csak rajta múlik mi lesz a választása. Ez egy nagyon ideális téma, főleg a közelgő érettségi miatt. De azért ez a film nem ilyen komoly ám. ,,Gyenge idegzetű nézőknek egyáltalán nem ajánlom”. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!