Sport

2007.03.27. 15:45

Egy lépésre a kupadöntőtől a Cannibals

Folytatja menetelését a Magyar Kupában a Szolnok Cannibals női gárdája. Ezúttal az Eger csapatát gyűrték le Farkas Ágnesék.

SZOLJON

A mérkőzés végig szolnoki fölényben zajlott, a kannibálok ügyesen alkalmazták a begyakorolt figurákat. Tizenkét lőtt góljuk is jól jelzi ezt. A visszavágó mérkőzésre vasárnap 15 órai kezdettel kerül sor Egerben a Pásztorvölgyi csarnokban. Győzelem esetén a Phoenix-Szombathely összecsapás győztese lesz az ellenfél, ahol a vasiak vezetnek 1-0-ra a két nyert mérkőzésig tartó párharcban.

A kezdeti botladozás után egyre jobban játékba lendül az OB II-ben szereplő férfi csapat. Ezúttal a tabella utolsó helyezettjét múlták felül a fiúk, akik inkább a következő mérkőzésükre tartogatják az erejüket. A hétvégén ugyanis hazai környezetben fogadják a Veszprém Lizards csapatát, akik a tabella harmadik helyén tanyáznak. Hazai győzelem esetén a két együttes helyet cserélhet a tabellán. Vasárnap 18 órakor a Tiszaligeti Főiskolás csarnokban remélhetőleg sokan látogatnak ki a mérkőzésre.

Eredmények: Nők, Magyar Kupa, elődöntő: Szolnok Cannibals—Eger 12-5. OB II., férfiak: Szolnok Cannibals—White Sharks 8-4.í

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!