Sport

2007.09.17. 15:10

Csütörtökön rajtol a Szoljon.hu kosárlabdatorna

Az Olaj KK csapata csütörtöktől fogadja a Kecskemét, a Nyíregyháza és a román CSU Sibiu csapatát a saját rendezésű, szoljon.hu elnevezésű felkészülési tornáján. A teljes kerettel először felálló Olaj mindhárom meccsét élőben közvetítjük!

SZOLJON

Miután Vernard Hollins és Miroslav Lopatka is csatlakozott a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK állományához, tegnap délelőtt a felkészülés során először dolgozott teljes létszámban az együttes. A kecskeméti és nyíregyházi teszttornát követően csütörtöktől szombatig hazai pályán, a tiszaligeti arénában rendezik meg a szoljon.hu elnevezésű felkészülési mérkőzéssorozatot. Ekkor már minden egyes játékosra számíthat Pór Péter vezetőedző.

Az Olaj KK most visszahívta eddigi vendéglátóit, a kecskeméti és a nyíregyházi kosarasokat. Sokáig úgy volt, hogy a hódmezővásárhelyi gárda is érkezik, ám a csongrádiak sérülésekre és egyébb okokra hivatkozva lemondták a részvételt. Helyükre a román első ligás Sibiu, vagyis a nagyszebeni csapat ugrott be, amelyik az elmúlt évadban negyeddöntős volt hazája bajnokságában. Mivel az Olaj mindhárom vendége alaposan megerősödött a nyári átigazolási szezonban, sőt újabb légiósok is várhatók soraikba, így minden bizonnyal jó és izgalmas találkozókra van kilátás a bajnoki szezon előtti utolsó felkészülési tornán.

A szoljon.hu kupára 1000 forintos napi belépők lesznek, melyekért mindkét meccset meg lehet majd tekinteni. Az addig megváltott éves bérletek is érvényesek lesznek a kupasorozatra, melyeket kedden és szerdán között 8-16 óra, csütörtökön és pénteken 8-12 óra között lehet megújítani. Ezt követően szeptember 24-től szabad lesz a bérletvásár. A bérleteket az Olaj KK tiszaligeti irodájában lehet megújítani, illetve megvásárolni, telefononszám: 56/420-988.


PROGRAM:

2007. SZEPTEMBER 20. (CSÜTÖRTÖK)
-17.00 Kecskemét – Nyíregyháza
-18.30 Megnyitó
-19.15 CSU SIBIU – Olaj KK

2007. SZEPTEMBER 21. (PÉNTEK)
-17.00 Nyíregyháza – CSU SIBIU
-19.15 Olaj KK – Kecskemét

2007. SZEPTEMBER 22. (SZOMBAT)
-16.00 Kecskemét – CSU SIBIU
-18.15 Olaj KK– Nyíregyháza
-20.00 Eredményhirdetés

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!