Sport

2007.10.12. 08:17

Javítani akar a Jászberény

A labdarúgó NB II-ban ezúttal vasárnap, 15 órakor fogadja soros ellenfelét a Jászberényi SE Vasas gárdája.

SZOLJON

Jászberényi SE Vasas—BKV Előre
A berényiek az elmúlt fordulóban a szezon legrosszabb játékával "lepték" meg szurkolóikat. Most itt az alkalom, hogy kiengeszteljék a mellettük jóban, rosszban kitartó közönségüket.
— Egy korszakot lezártunk a Tököl elleni meccsel — felelte éreklődésünkre a berényiek szakvezetője, Sándor István — Eddig egyszer sem kértem komolyabban számon a gyengébb teljesítményt, ennek azonban vége. Új fejezetet nyitunk az utolsó hat fordulóra, mindenkinek saját magának kell elszámolni a mutatott produkcióval. Fekete Gábor megkapta harmadik sárga lapját, így rá nem számíthatok, a többiek viszont valamennyien hadra foghatóak. Háromszor láttam idén a BKV-t, s éppen legutóbb, a Szolnok ellen játszott a legjobban. Rácz László kihagyta az öregeket, s a helyükre lépő fiatalok lendületesen, jól futballoztak.
A BKV gárdája a gyenge rajt után az elmúlt két fordulóban négy pontot gyűjtött be, azaz úgy tűnik, kezd összerázódni a nyáron jelentős átalakuláson keresztült ment együttes. Különösen szélsőjátéka veszélyes, gyors labdarúgóival meggyűlhet a baja a Jászberénynek.
A tervezett berényi kezdőcsapat: Roza — Lukácsi, Szeles, Majzik, Kovács — Bárkányi (Szűcs), Fele, Kádár, Hídvégi — Németh, Mohácsi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!