Sport

2007.10.05. 08:52

Lobanovszkij tanácsaira emlékszik a berényi edző

Csalóka a másodosztályú táblázat. Ha azt nézzük, hogy a tavaly mindvégig kiesés elől menekülö Jászberény ugyanannyi pontot gyűjtött az eltelt nyolc fordulóban, mint a bajnoki címre pályázó Ferencváros, nincs okunk a panaszra. Ha viszont azt nézzük, hogy akár a harmadik helyen is tanyázhatna, már nem olyan szép a mennyasszony.

SZOLJON

Jászberényi SE Vasas—Tököl
Az utolsó előtti helyezettet fogadja szombaton (15 óra) a piros-kék együttes, azaz csak a győzelem az elfogadható eredmény szurkolói számára.
— Két arcú csapat vagyunk. Képesek vagyunk remek teljesítménnyel legyőzni a Vácot vagy a Kecskemétet, ugyanakkor ki is tudunk kapni Tuzséron — értékelte röviden az ősszel látottakat a JSE szakvezetője, Sándor István. — Annak idején még a Dinamo Kijev teljhatalmú ura, Valerij Lonbanovszkij mondta nekem: Pista, inkább azokat szerepeltesd, akik jó átlagot tudnak hozni, mint azokat, akik hol brillírozva egyedül eldöntik a meccset, hol betliznek, s vereség a vége. Jászberényben még rendkívül hullámzó játékosaim formája, s ezen kell rövid időn belül változtatnom. A Tököl ellen nyernünk kell, hogy ott ragadjunk a középmezőnyben. Bár a mezőny végén áll a Tököl, az egykori válogatott Hamar Pista vagy az ex-szolnoki Kiss Péter személyében rutinos, gólveszélyes támadokkal rendelkezik.
Gulyás László és Szabó Dusán sérüléssel bajlódik, rájuk nem számíthat a vezetőedző, viszont eltiltott nincs a keretben, azaz a többiek pályára léphetnek szombaton.
A jászberényiek tervezett kezdőcsapata: Roza — Fekete, Majzik, Szeles (Lukácsi), Kovács — Benedek, Lukácsi (Bárkányi), Kádár, Hídvégi — Fele (Galgóczi), Németh.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!