Sport

2007.10.28. 21:01

Antal szétszaggatta a bőcsi hálót

A labdarúgó NB II-ben a Szolnoki MÁV-Mondi együttese élni tudott a Kecskemét által felkínált lejóhetőséggel és győzelmével beérte a táblázat első helyén tanyázó riválisát.

Gelei József

Bőcs—Szolnoki MÁV-Mondi 1-2 (0-0)
Bőcs, 200 n., v.: Kassai (Albert, Szpisják)
BŐCS: Matkó — Almási (Jeremiás, 70.), MARTIS, Molnár Zs. (Varga Z., 61.), SZAKSZON — JENEY, Kóka — Siróczki, Irhás, Török — Urdin (Gaál, 75.). Edző: Tóth László
SZOLNOK: Rézsó — Urbán-Szabó, ANTAL, BALOGH, GOHÉR — ULVICKI — PINTÉR L., Domokos (Szoboszlai, 80.), Szalay — Farkas (Benedek, 89.), REMILI. Edző: Vígh Tibor.
48. perc: Bedobás után Martis röviden fejelte ki a labdát, Antal pedig kapásból, 35 méterről a kapuba bombázott, 0-1.
70. perc: Bal oldali szöglet után a kipattanó labdából Antal 28 méterről kilőtte a jobb sarkot, 0-2.
91. perc: A középre felívelt labda Irhás elé pattant, aki 14 méterről a rövid sarokba lőtt, 1-2.
A mély talajú pályán nagyon jó iramú, küzdelmes mérkőzést vívott a két együttes. A látottak alapján a jobban játszó Szolnok megérdemelten gyűjtötte be a három bajnoki pontot, s ezzel utolérte az éllovas Kecskemétet, s már csak rosszabb gólkülönbsége miat szorul a második helyre.
Tóth László: — A második olyan mérkőzésünk, amin ha én állok a kapuban, akkor nem kapunk gólt.
Vígh Tibor: — A kezdeti bizonytalankodás után mi irányítottuk a játékot, és ha nem is szépen, de úgynevezett célfutballal megérdemelten nyertünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!