Sport

2007.11.02. 11:22

Élre állhat a Szolnok

A Szolnoki MÁV-Mondi labdarúgó csapata győzelme esetén akár át is veheti a vezetést a másodosztályban.

SZOLJON

Antal Gábor a rettegett nehéztüzér

A másodosztályú bajnokság őszi idényének hajrájához közeledve a Keleti-csoport góllövő-listáját a bőcsi Urbin Péter és a váci Rusvay Gergely vezeti 9-9 találattal. Mögöttük az orosházi Petneházi Márk, a ferencvárosi Ndjodo és a kecskeméti Yannick 7-7 alkalommal talált a kapuba. A tavalyi gólkirálynak, a jászberényi Németh Gyulának idén kevésbé megy, csupán négyszer zörgette meg a riválisok hálóját. A Szolnoki MÁV-Mondi gárdájában meglepetésre a középső védő, Antal Gábor számít a leggólveszélyesebb "támadónak", idén már ötször vette be az ellenfelek hálóját.

Szolnoki MÁV Mondi-Mezőkövesd
A Tisza-partiak vasárnap mindhárom pontot elhozták Bőcsről, s ezzel utolérték a csupán döntetlenre végzett éllovas Kecskemétet a táblázaton.
- Papíron könnyű meccs előtt állunk, hiszen a sereghajtót fogadjuk a Tiszaligetben, ám éppen emiatt tartok is az összecsapástól. Úgy kell pályára lépnünk ma délután (13.30), mintha az éllovas látogatna hozzánk - felelte érdeklődésünkre a kék-sárgák szakvezetője, Vígh Tibor. - A kövesdiek zsinórban elszenvedett kilenc vereség után legutóbb alaposan meglepték a dobogós váciakat, s nem csak, hogy döntetlenre végeztek, de állítólag nyerési esélyeik is voltak. Többé-kevésbé ismerem Vojtekovszki Csaba keretét, melyben több, a régióban ismert játékos is szerepel. Sajnos továbbra sem számíthatok a sérült Nagy Péterre és Bogdán Csabára, ám a többiek harcra készen várják a 90 percet.
A tervezett kezdőcsapat: Rézsó - Urbán-Szabó, Antal, Balogh, Gohér - Pintér, Ulvicki, Szalai, Szoboszlai - Farkas, Remili.
A vendégcsapattal érkezők között a szurkolók számára több ismerős arc is feltűnhet. A szakosztály vezetését a múlt héten éppen a Szolnok megyei Labdarúgó Szövetség elnökére, Boros Tiborra bízták az újonc  tulajdonosai. A gárda vezetőedzője a Jászapátival az NB II-ben bronzérmet szerzett Vojtekovszki Csaba, míg Pázsit, Vágó, Sivák, Somodi, Sándor, Busai és Ragó a közelmúltban az Apáti, Bogdány a Karcag játékosaként szerepelt a Szolnok ellen.
Amennyiben a Tisza-partiak begyűjtik a három pontot, és a lisavezető Kecskemét nem nyer a harmadik Vác otthonában, a Szolnok átveszi a vezetést a táblázaton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!