Sport

2007.11.09. 12:24

Kecskeméten őszi bajnok lehet a Szolnoki MÁV-Mondi

Az utolsó előtti fordulójához érkezett a másodosztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. A mezőny rendkívül kiegyenlített, ám az első helyre már csak két csapatnak van esélye. Az egyik a Szolnoki MÁV-Mondi.

Gelei József

Az ősz rangadóját rendezik szombaton délután fél három kor Kecskeméten: a második helyezett fogadja az elsőt.

Két szurkolóbusz is indul a Tiszaligetből

A Szolnoki MÁV-Mondi remek őszi szereplése a jelek szerint felkeltette a drukkerek érdeklődését. A Kecskemét elleni sorsdöntő bajnoki mérkőzésre két szurkolóbusz is indul (12.30) a Tiszaligeti Stadion főépületétől. Az utazás költségét, illetve a belépő jegy árát a klub állja.

Kecskemét-Szolnoki MÁV Mondi

A fél évi záráshoz közeledve ennél pikánsabb összecsapást nem is kívánhatnak maguknak a szurkolók. Amennyiben a Tisza-partiak diadalmaskodnak, az utolsó forduló eredményétől függetlenül már biztos őszi elsők, döntetlen esetén megőrzik kétpontos előnyüket, a hazai siker viszont azt jelentené, hogy a KTE átvenné a vezetést a táblázaton.

- Nem csak én, de a legelvakultabb szurkolóink sem számítottak arra a szezon előtt, hogy novemberben versenyben leszünk az első helyért - vélekedett a pénteki edzés előtt a kék-sárgák szakvezetője, Vígh Tibor. - Sajnos el kell, hogy szomorítsam az értünk szorítókat. Elfogytunk az idény végére. Súlyos sérültjeink vannak, akik biztosan nem léphetnek pályára a rangadón. Bogdán Gáborra és Nagy Péterre már hetek óta nem számíthatok, most pedig kidőlt a sorból Ulvicki Mihály és Pintér László is. Ennek ellenére természetesen nem feltartott kézzel megyünk az oroszlán batlangjába, ám kérdéses, hogy fiataljaink miként lesznek képesek elviselni a rájuk nehezedő pszichés nyomást.

A tervezett kezdőcsapat: Rézsó - Bálint, Antal, Balogh P., Gohér - Domokos, Benedek, Szoboszlai, Szalai - Farkas, Remili.

A házigazdák soraiban több olyan labdarúgó is szerepel, akik éveken keresztül megyebeli csapatot erősítettek. A gólerős Kormos László még tavasszal is túrkevei mezben lépett pályára, a szolnoki Ábel Péter a Tiszaligetben nevelkedett, míg Némedi Norbert nem is olyan régen még meghatározó játékosnak számított a MÁV-Mondi együttesében. A kecskeméti gárda kerete tűnik a legerősebbnek, majd minden poszton két azonos képességű futballista áll Tomiszlav Szivics edző rendelkezésére. A horvát Lovrics, a szerb Szavics, a kameruni Yannick, a többéves élvonalbeli múlttal rendelkező Csordás vagy éppen a rendkívül tehetséges Farkas bármelyik NB II-es együttes kezdőtizenegyébe beférne.

Gelei József Két szurkolóbusz is indul a Tiszaligetből A Szolnoki MÁV-Mondi remek őszi szereplése a jelek szerint felkeltette a drukkerek érdeklődését. A Kecskemét elleni sorsdöntő bajnoki mérkőzésre két szurkolóbusz is indul (12.30) a Tiszaligeti Stadion főépületétől. Az utazás költségét, illetve a belépő jegy árát a klub állja. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!