Sport

2007.11.07. 14:38

Szépen teljesítenek a kézis lányok

A kézicsapat, amely sok vereség után révbe ért

Négyesi Ildikó

Többször is hírt adtunk már a tiszapüspöki női kézilabdacsapatról, akik az idei szezonban debütáltak a megyei másodosztályban. Amatőrökként vágtak neki a bajnokságnak, mégis félelem nélkül állnak ki az erősebb csapatok ellen. Nem oly régen Tóalmáson játszottak a a harmadik helyen álló Berekfürdővel. Ez a mérkőzés sokáig emlékezetes marad a tiszapüspökieknek. Döntetlennel végződött a két csapat párharca.
—  Ezzel kivívtuk a többi csapat elismerését. Jutalomként csokit és üdítőt kaptunk az edzőnktől — mondta Pomázi Erika csapattag.
A püspökiek az elmúlt hétvégén Karcaggal mérték össze erejüket. Bár kemény küzdöttek, alulmaradtak. Ez papírfprma szerinti rerdmény, hiszen a karcagiak jóval előbb, a nyolcadik helyen tanyáznak a tabellán.
Továbbra is Törökszentmiklóson készülnek a tiszapüspöki kézisek. November 17-én lesz a következő mérkőzésük, ahol már hasonló súlycsoportú csaptokkal fognak mérkőzni.
— Bízunk abban, hogy pontot tudunk szerezni. A lelkesedésünkből nem veszítettünk — mesélte Pomázi Erika.
A többségében háziasszonyokból alakult kézilabdacsapat keményen készül a versenyekre. Sokat edzenek, hogy ne szenvedjenek nagy arányú vereséget a náluk nagyobb rutinnal, versenyzői múlttal rendelkező csapatoktól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!