Sport

2008.02.01. 16:51

Tiszafürediek a strandfoci válogatottban

Javában zajlanak a jövő héten (február 8-9-10.), az egri Városi Sportcsarnokban sorra kerülő I. Indoor Beach Soccer Show előkészületei.

SZOLJON

A több különböző tornát és látványos bemutatókat is kínáló program iránt nagy az érdeklődés, ami érthető, hiszen ilyen jellegű sporteseményt még nem láthatott a magyar közönség. Bódi Attila szövetségi edző kijelölte a jövő hét végén Egerben pályára lépő strandfoci-válogatott keretét.  Ezek szerint két tiszafüredi játékos is meghívást kapott az együttesbe. Ulvicki Attila kapus és Ivitz Zoltán csatár nem először léphet homokba a nemzeti csapat színeiben.
 
Izsvák Zsolt, a strandfoci hivatalos hazai promótere beszámolt róla, hogy nagy várakozásokkal tekintenek az egri gála elé. A sikeres technikai lebonyolításhoz külföldi példákat is vizsgáltak, és különböző szakemberek tanácsait is igénybe vették, hogy minden tökéletes legyen az esemény során.

A csarnok megóvása érdekében speciális védőfóliával óvják a borítást, amelyre összesen 200 köbméter homok kerül majd. A munkálatok már kedd este megkezdődnek, várhatóan szerda délutántól pedig edzeni is lehet a pályán.


A válogatott kerete  - kapusok: Szűcs László, Kovács Krisztián, Ulviczki Attila. Mezőnyjátékosok: Szente Tamás, Kis Krisztián, Ivitz Zoltán, Fekete Tamás, Máté Norbert, Weisz Tamás, Besenyei Ferenc, Szőcze Csaba, Badalik Szabolcs, Vígh Ferenc, Simonyi Gábor, Pázsit Richard, Czinkon Szabolcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!