Sport

2008.02.12. 13:08

Tornagyőzelmet szereztek a tiszafürediek

Három napos nemzetközi strandfoci tornát rendeztek a minap az egri körcsarnokban.

Varga Csaba

A nagyszabású esemény egyik programjában a magyar mellett a német, a svájci és lengyel válogatott lépett homokra. A mieink soraiban négy tiszafüredi játékos Ulvicki Attila, Besenyei Ferenc, Ivitz Zoltán és Vígh Ferenc is helyet kapott. Sajnos nenzeti csapatunk nem tudott mérkőzést nyerni a tornán, mert mindhárom vetélytársával szemben alulmaradt. A Nestea-Kupát végül is svájci együttes szerezte meg.

A programsorozatban négy hazai élgárda érdekelt volt. Köztük a tavalyi magyar bajnok tiszafüredi Nemzeti Étterem és a korábbi többszörös aranyérmes, a Liver 3 együttese. Mellettük a Villár-PI Bonyhád és a 2007-es Grand Prix-sorozat győztese, a Goldwin Pluss is is harcba szállt a tornagyőzelemért. A fürediek remekül elkapták a rajtot, hiszen először 11-3-ra verték a Liver 3 legénységét, majd a bonyhádiakat 6-4-re győzték le. A zárófelvonában azonban a felforgatott fürediek, hiszen a válogatottba is adtak játékost 4-2-re kikaptak a Goldwin Plusstól. Ennek ellenére jobb gólkülönbségüknek köszönhetően megnyerték a díszes kupát.

A torna legjobb játékosának a fürediek egyik ászát Dorcsák Zoltánt választották meg a szakemberek. A Nemzeti Étterem csapata: Ulvicki Attila, Ivitz Zoltán, Vígh Frenc, Dajka Mihály, Tóth Tibor, Dorcsák Zoltán, Berkes László, Sivák Péter és Faggyas Mihály összeállításban szerezte meg a tornagyőzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!