Sport

2008.02.05. 08:42

Várhidi harmadik debütálása - mire megyünk Szlovákia ellen?

A küldöttség tagjai elfoglalták szálláshelyüket, majd Várhidi Péter szövetségi kapitány edzést vezényelt játékosainak.

forrás: mlsz.hu

Válogatottunk hétfőn délután a terveknek megfelelően megérkezett Limasszolba, ahol szerdán, magyar idő szerint 18 órakor barátságos mérkőzést játszik Szlovákiával. A küldöttség tagjai elfoglalták szálláshelyüket, majd Várhidi Péter szövetségi kapitány edzést vezényelt játékosainak.

A jó hetvenperces foglalkozáson minden kerettag részt vett. Priskin Tamás kisebb sérülése miatt a bemelegítést követően külön gyakorlatokat is végzett, de a közös játékba már ő is bekapcsolódott. Az edzés programjában sok páros és csoportos gyakorlat szerepelt, majd több mint félórás, jó hangulatú kétkapus játék következett.

Az általános vélemény szerint annak ellenére, hogy a hétvégén szinte mindenki bajnokit játszott és kétszer is utazott - haza, majd Ciprusra -, valamennyi labdarúgónk biztatóan mozgott. Bár a tréning helyszíne ezúttal egy viszonylag gyenge talajú pálya volt, a helyiek ígéretet tettek arra, hogy kedden kifogástalan felkészülési lehetőségről gondoskodnak nemzeti csapatunk számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!