Sport

2008.06.20. 16:44

Igazságos döntetlen a kosaras-vízipólós gálameccsen! - Képekkel!

A Szolnoki Olaj KK kosár- és a Szolnoki Főiskola pólócsapata feszült egymásnak a vízben, természetesen pólósok és kosarasok vegyesen.

SZOLJON

A rövidített negyedek (5-5 perc) kevésbé hajtós, sokkal inkább látványos és bekiabálásoktól sem mentes negyedeket hozhatnak.

Az első játékrészben a vízilabdások átengedték a gyeplőt az Olajosoknak, akik éltek is a lehetőséggel. A kék sapkás csapat 4-1-re áll, erőszakosabb, fegyelmezettebbnek tűnő játékuk akár győzelmet is érhet.

A hangulat emelkedett, már a válogatott mérkőzést felvezető meccs is több mint száz nézőt csalt ki a Tiszaligeti Strandfürdőbe.

A második negyedet Kovács Dávid és Szabó Péter alley-oopja nyitja, nagy kár, hogy utóbbi kapufára bombázza a szép zsugát. A szünet előtt az Olaj-főnök, dr. Nyerges Zsolt durrant mellé egy kőkemény löketet, a következő támadásban azonban könyörtelenül kipúpozza az ellen hálóját. A félidő előtti utolsó momentum egy Plézer-lövés, háttal a kapunak, a nézőtér felhördülése kíséri, amint a kapus bravúrral hárít.

A félidei eredmény: 4-3 a kékeknek.

A pálya mellett leginkább Lukács Dénes, a másik oldalon pedig a fiatal kosarasok közül, Gaál Robi vezényli a gárdákat.

Kovács Dávid - csakúgy, mint az első félidőben - most is góllal kezd, ha így halad még beválogatják a szolnoki pólósok közé. Cziczás szintén remekel, már harmadik gólját varrja be a kapuba. Kovács parádés góllal növeli a szakadékot a két team között, a kékek abszolút mezőnyfölényben játszanak, a fehérsapkások Molnár Andris vezérletével csak asszisztálnak a másik gárdának.

Az utolsó perc az abszolút káosz jegyében telik, mindkét csapat, minden tagja a vízben, mindenki nyerni akar, ez végül a kékeknek fog sikerülni - Soltész zoli ravasz gólt akaszt a fehér kapuba, a Dr. Nyerges vezényelte alakulat18 másodperc alatt kell, hogy gólt lőjön. Lő is, méghozzá Molnár Andris! Egál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!