Sport

2008.10.04. 17:35

Akár több góllal is nyerhetett volna a Szolnok

Győzelemmel mutatkozott be a Szolnoki MÁV kispadján a pénteken érkezett új szakvezető, Vágó Attila. Irányításával háromgólos győzelmet aratott a kék-fehér legénység a Vecsés eleni NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzésen.

SZOLJON

Szolnoki MÁV FC-Vecsés 3-0 (1-0)
Szolnok, 50 n., v.: Arany T. (Szőts, Kispál)
MÁV: Rézsó - Szalai, ANTAL, Mile (Reinhardt, 71.), Balogh P., Kerényi - Bozori (Szabó T., 78.), ZANA, URBÁN-SZABÓ, Kiss K. (Freud, 80.) - KOTULA. Edző: Vágó Attila.
Vecsés: Kovács B. - MÁJ, Hungler, Kiskapusi, Csirinyi (Mészáros, 71.) - Molnár I. (Takács, 86.), CSILLAG - Folmer, LUKÁCS, Buza - Hoffmann (Tövisháti, 58.). Edző: Pisont István.
18. perc: Mile nagy bedobását Balogh a tizenegyes pont tájékán megcsúsztatta, a hosszú oldalon érkező Kotula pedig a kapu közepébe bólintotta, 1-0.
24. perc: Antal félpályáról felívelt szabadrúgását Balogh a felső lécre fejelte.
35. perc: Kotula remekül tört előre a jobb összekötő helyén, az ötös sarkáról megcélozta a rövis felső sarkot, Kovács kapus azonban bravúrral szögletre mentett.
45. perc: Bal oldali beívelés után Folmer a tizenegyes pontnál lefejelte a labdát, Hoffmann azonban nagy helyzetben lyukat rúgott.
54. perc: Egyenlítési alkalmat szalasztott el a Vecsés. Lukács kapu elé belőtt labdája már túljutott Rézsón, de a bevetődő Folmer két lépésről, középről a kapu mellé kotorta a lasztit.
56. perc: Bozori keresztlabdájával Kotula egyedül iramodott meg a kapu felé, mikor Kovács a tizenhatoson kívülra futva buktatta a csatárt. Arany játékvezető azonnal kiállította a kapust.
70. perc: Kiss K. a tizenegyes pontról ügyes mozdulattal pörgette a labdát a kapu közepébe, 2-0.
80. perc: Szabó lerántotta Molnárt a hazai tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Hungler a léc fölé lőtte.
88. perc: Zana a jobb összkötő helyéről mesterien lőtte középre a labdát, Kotula átvette, majd fordulatból kilőtte a bal alsó sarkot, 3-0.
89. perc: Freud 10 méterről szétforgácsolta a bal kapufát.
A szinte végig szakadó esőben, a körülményekhez képest jó mérkőzést vívott a két együttes. A szolnokiak új szakvezetője, Vágó Attila megerősített védelemmel küldte pályára csapatát, s azt kérte játékosaitól, hogy a labdaszerzést követően gyors kontrákkal próbálják meg zavarba hozni a vecsésiek lassú védelmét. Elképzelése bevált, a Zana Norbert irányította gárda több veszélyes támadást vezetett, melyek közül hármat eredményesen is fejezett be, így teljesen megérdemelten diadalmaskodott.
Vágó Attila: - Nagyon fegyelmezetten és türelmesen játszottunk, kontráik ültek. Ebben a győzelemben jócskán benne van elődöm, Vígh Tibor munkája is.
Pisont István: - A körülényekhez képest jól játszottunk, de szerencsétlen gólokat kaptunk. A kiállítás és a kihagyott tizenegyes azonban megtörte csapatomat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!