Sport

2008.10.12. 17:48

Döntetlen Jászberényben

A labdarúgó NB II. vasárnapi összecsapásán érintetlenek maradtak a kapuk Jászberényben.

SZOLJON

Jászberényi SE— Kazincbarcika 0-0
Jászberény, 100 néző, vezette: Gyarmati II. (Farkas, Tóth I.)
Jászberény: Szalma — Lukácsi (Mohácsi, 68.), Majzik, Póti, Hídvégi — Gulyás, Bárkányi, Rebecsák (Bubori, 79.), Hevesi-Tóth — Németh (Móczó, 82.), Hamar. Edző: Földesi Károly.
Kazincbarcika: Botló — Hanász (Romhányi, 40.), Kovács R., Olasz, Sebők — Kerékgyártó (Pintér T., 75.), Kovács P., Zimányi, Kerekes — Stevicza (Debreczeni, 21.), Binder. Edző: Koleszár György.
2. perc: Binder húzott el a bal oldalon, remek beadását Kerékgyártó előrevetődve centikkel fejelt a kapu mellé.
6. perc: Hevesi-Tóth pontos keresztlabdája után Gulyás mesterien kanyarított középre, Németh a rövid sarokról alig fejelt a léc fölé.
25. perc: Rebecsák jobb oldali szabadrúgását Németh nyolc méterről, tiszta helyzetből a bal felső sarok mellé bólintotta.
28. perc: Gyönyörű jobb oldali hazai támadás végén Németh hajszálpontosan emelt középre, Hevesi-Tóth még azt is megnézte, hová fejeli a labdát, ám bólintását Botló a bal sarok elől óriási barvúrral szögletre tenyerelte.
32. perc: Binder jó tempóban ugratta ki a bak összekötő helyén meglóduló Zimányit, akinek tizenegy méteres lövése az oldalhálót érve vágódott a kapu mögé.
52. perc: Meccslabdát hibázott a Jászberény. Hamart ötven méteren keresztül üldözték a barcikai védők, ám szerelni nem tudták. Átadása ajtó-ablak helyzetben találta Németh Gyulát, aki nyolc méterről elpasszolta a labdát Botló és a kapu felett is.
65. perc: Binder bal oldali szabadrúgását Kerékgyártó a hosszú ötösön tiszta helyzetből a jobb alsó sarok mellé fejelte.
90. perc: Hamar a jobb oldali ötös sarkán óriási helyzetbe került, lövés helyett azonban túl erősen gurított középre, labdája pedig Bubori lábáról, két lépésről az üresen tátongó bal alsó sarok mellé vágódott.
Kimondottan jó iramú, látványos első félidőt produkált a két együttes. A hazaiak ugyan lényegesen több gólveszélyes akciót vezettek, mint esélyesebbnek tartott vendégeik, ám a kapu előtti utolsó mozdulatokba rendre hiba csúszott, így nem sikerült előnyt kicsikarniuk a szünetig.
A térfélcsere után már több gólszerzési lehetség adódott a vendégek előtt is, ám Kerékgyártóék ugyanúgy képtelenek voltak a hálóba találni, mint a hazai támadók. A jó iramú, izgalmas összecsapáson a látottak alapján igazságos döntetlen született.
Földesi Károly: — Végig becsülettel küzdöttünk, de még az utolsó pillanatban is döntő szituációban hibáztunk.
Koleszár György: — Úgy érzem, nyernünk kellett volna Jászberényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!