Sport

2008.10.05. 17:29

Kikapott a Jászberény

A labdarúgó NB II. vasárnapi mérkőzésén a Jászberény egygólos vereséget szenvedett az MTK II. otthonában.

SZOLJON

MTK II.—Jászberényi SE 2-1 (1-1)
Budapest, Promontor u., 100 n., v.: Bendik.
MTK II: Szatmári — Vági, Bajusz, Présinger, LADISZLAI — BUSAI, Kákonyi (Ponczók), Hauser, Gál — Eppel (Ischter), Kiss (Szeleczki). Edző: Simon Antal.
JÁSZBERÉNY: SZALMA — GULYÁS, Lukácsi, Póti, Hídvégi — Nagy (Móczó), BÁRKÁNYI — Rebecsák (Vaszicsku), Hevesi-Tóth, Mohácsi — Hamar (Német). Edző: Földesi Károly.

16. perc: Kákonyi 14 m-ről a jobb felső sarokba helyezte a labdát, 1-0.
26. perc: Mohácsi 22 m-es szabadrúgása a felső kapufáról vágódott az alapvonalon kívülre.
38. perc: Kákonyit buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Busai végezte el, Szalma nagy brívúrral hárított.
42. perc: Hídvégi kapu elé lőtt labdáját Rebecsák elől a védők szögletre mentették. Mohácsi beívelését Hevesi-Tóth Tamás fejelte a kapu jobb oldalába, 1-1.
51. perc: Hevesi-Tóth az ötösön lefejelte a labdát Hamar elé, a csatár gyenge lövését azonban fogta a hazaiak kapusa.
66. perc: Az ötösön ellöktek Eppelt, újabb tizenegyes. Kiss büntetőjét Szalma szögletre tenyerelte.
76. perc: A balról belőtt szöglet után Ladiszlai megelőzte a védőjét és a kilépő kapus fölött a hálóba csúsztatott, 2-1.

Az első félidőben az MTK fiataljai megbecsülték a labdát és ehhez a Jászberény megfelelően asszisztált. Szünet után egy sokkal harcosabb JSE lépett pályára, meg is voltak a ziccerei, de ezek mind ki is maradtak.

SIMON ANTAL: — Hosszú idő után tudtunk ismét nyerni. Két tizenegyest is kihagytunk, magunknak tettük nehezzé a mérkőzést.
FÖLDESI KÁROLY: — A tehetséges fiatal MTK ellen sok helyzetet dolgoztunk ki, de a befejezésekkel adósak maradtunk, így pont nélkül távoztunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!