Sport

2008.11.14. 10:42

A sereghajtóhoz utazik a Jászberény

A Jászberényi SE NB II-es labdarúgó csapata győzelmi reményekkel utazik az őszi zárófordulóban, szombaton a sereghajtó Tököl otthonába.

SZOLJON

A Jászberényi SE egy hosszú sorozatot zárt le a legutóbbi forulóban: Földesi Károly együttese hetekig tartó nyeretlenség után legutóbb legyőzte a Vecsést.
— Amennyiben szombaton begyűjtjük a három pontot, nem fogunk kieső helyen telelni. Márpedig a sereghajtó Tököl ellen idegenben is nyernünk kell — vélekedett az esélyekről a szakvezető. — Bár Bubori Kornél elkezdte az edzéseket, nem valószínű, hogy pályára léphet szombaton. Rajta kívül nincs sérültünk, s eltiltás miatt sem kell kihagyni senkinek az összecsapást. Nincs okom a változtatásra, így valószínű, hogy a múlt heti győztes csapat kezd.
A tervezett kezdőcsapat: Szalma — Gulyás, Viskovic, Póti, Hídvégi — Móczó, Bárkányi, Lukácsi, Hevesi—Tóth, Murinai — Hamar.
Bármilyen furán hangzik, a tököliek támadójátékát nem érheti kritika, azaz nem árt, ha óvatos lesz a JSE. Sok kispályás futballista szerepel Gyimesi László csapatában, s elsősorban rövidpasszos játékkal közelítik meg az ellenfelek kapuját. Az is igaz viszont, a támadások után nem nagyon zárnak vissza, nem szeretnek védekezni, s ha gólt kapnak, hamar feladják a küzdelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!