Sport

2008.11.15. 16:09

Vereséggel búcsúzott a Szolnoki MÁV FC

A 15. forduló összecsapásaival befejeződött a másodosztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. A Szolnoki MÁV FC hazai pályán szenvedett vereséget.

SZOLJON

Szolnoki MÁV FC—Békéscsaba 1-2 (0-0)
Tiszaligeti-stadion, 200 n., v.: Gyarmati II. (Márton, Varg F.)
Szolnok: Rézsó — Urbán-Szabó, Antal, Balogh P., Szalai (Freud, 58.) — MILE, HEGEDŰS — Szabó T., Zana (Bozori, a szünetben), Kiss K. — Kotula. Edző: Vágó Attila.
Békéscsaba: Máthé (Schwarcz, 58.) — Szenti, RUBUS, Tóth-Kovács, Horváth T. — Ladányi (OKOS, 30.), Szeverényi, BRIÁZS, Ursz (Bernáth, 78.) — Pozsár, KOVÁCS D. Edző: Kiss József.
17. perc: Antal jobb oldali beadása középen átszállt mindenki feje felett, a hosszú oldalon érkező Balogh visszaemelte, ám Szabó Tamás 3 lépésre a kaputól nem találta el a labdát.
50. perc: Gyors békéscsabai kontra végén Pozsár került nagy helyzetbe, ám 11 méteres lövését Rézsó bravúrral, lábbal hárította.
55. perc: Tétováztak a felszabadítással a szolnoki védők, Ursz labdát szerzett a bal oldalon, középre kanyarított, Pozsár pedig 5 méterről könnyedén belsőzött a kapuba.
62. perc: Kiss bal oldali beadását a hosszú oldalon Bozori egy leheletfinom testcsellel átvette, majd a jobb sarokba emelt, 1-1.
70. perc: Ezt nevezik meccslabdának: Kotula remekül tálalt a középen teljesen egyedül kilépő Szabó elé, akit a kapujából kifutó Schwarcz még buktatni sem tudott. A csatár azonban miután elhúzta a labdát a kapus mellett, luftot rúgott, így oda lett a helyzet.
84. perc: Átrobogott a szolnoki védelem közepén a csabai "gyors" melynek végén Briázs a 11-es pontról a jobb felső sarokba emelt, 1-2.
90. perc: A teljesen kitámadó szolnoki egyttest jól kontrázta meg a Békéscsaba, Bernáth a saját térfeléről indulva egyedül vezette a labdát Rézsóra, ám mire lőni készült, Urbán-Szabó utolérte és szögletre mentett.
Nem sikerült szépen búcsúznia közönségétől a szolnoki együttesnek. Több játékosa is rendkívül gyenge teljesítménnyel rukkolt ki a záró fordulóban, s bár a vendégek sem brillíroztak, a látottak alapján nem érdemetelenül vitték haza a három pontot.
Vágó Attila: — Gyengén játszottunk, de fordulópontnak bizonyult, hogy 1-1-nél kihagytuk ordító ziccerünket. Amit az elmúlt hetekben felépítettünk, most leromboltuk, s ezen el kell gondolkodnunk.
Kiss János: — Úgy néz ki, mi idegenben vagyunk otthon. Többet tettünk a győzelemért, úgy érzem, meg is érdemeltük. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!