Sport

2008.12.10. 10:39

Kunszentmárton várja a csapatokat

Egy héttel a berényi T-Plasztik Kupa után ismét országos teremlabdarúgó tornát rendeznek megyénkben. Vasárnap tizenkét csapat lép parkettre Kunszentmártonban, a III. Karácsony Kupa viadalán.

SZOLJON

A négyszázezer forint  összdíjazású tornán ott lesz a jászkiséri Onyx Bau gárdája, mely legutóbb az NB II-es Jászberényi SE nagypályás csapatára lépült. A Rákócziújfalu együttese tavaly a legjobb négy közé jutott Kunszenten. Igaz, ezen nem is szabad meglepődni, hiszen több játékosa (Hevesi-Tóth, Papp, Fekete) a profiligában szerepelt az elmúlt években. A hírek szerint ezúttal már a tornagyőzelmet célozzák meg az újfalusiak.

A T-Plasztik legénysége legutóbb hazai rendezésű viadalán messze elmaradt a várakozástól, így most minden bizonnyal szeretné kiköszörülni a csorbát. Az Antal, Rézsó, Mile (Szolnoki MÁV) hármas vezényelte gárda számít az egyik legnagyobb esélyesnek Kunszentmártonban. A ladányi Foci Söröző gárdája számít a "fekete lónak", játékával meglepheti az egész mezőnyt.

A csoportbeosztás - A: Cucu (Kecskemét), Vi-szövi (Orgovány), Sándorfalva, Onx Bau (Jászkisér). B: Fegyvernek, Tiszakécske, Delta Túrkeve, Komár Rákócziújfalu. C: Mezőtúr, Molnár Lendület (Törökszentmiklós), Foci Söröző (Jászladány), T-Plasztik (Jászaldány).

tornát rendeznek megyénkben. Vasárnap tizenkét csapat lép parkettre

Kunszentmártonban, a III. Karácsony Kupa viadalán. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!