Sport

2009.01.24. 12:02

Hármat rúgott a Szolnoki MÁV FC

A szolnoki együttes a megyeszékhelyen képtelen volt játékra alkalmas pályát találni, emiatt a jászberényi műfüves pályát kellett bérbe vennie.

SZOLJON

Szolnoki MÁV FC-Tura 3-0 (0-0)
Jászberény, 100 n., v.: Pikó
Szolnok: Kolláth - Bezzeg, Mile, Balogh P., Kiss K. - Tóth N. (Tisza), Zana, Germán, Freud (Bujáki) - Kotula (Blaskovits), Széki.
Gólszerzők: Freud, Széki, Blaskovits
Az NB III-as Tura évek óta meghatározó szereplője a Mátra-csoportnak, s bár egy előkészületi meccsből nem szabad messzemenő következtetést levonni, az biztató lehet, hogy a második félidőben a MÁV jó teljesítményt nyújtva őrölte fel ellenfele erejét.
Több hiányzója volt Vágó Attila vezetőedzőnek: Antal Gábor vizsgája miatt nem lehetett ott a társak között, míg Makra Zsolt, Rézsó Péter, Kerényi Gábor és Szalai Botond  továbbra is sérült. Hullám Attila porcműtéte után már elkezdte az edzéseket, viszont Bozori Balázs számára teljes pihenőt írtak elő az orvosok. Urbán-Szabó Viktor és Bálint Péter nagy valószínűséggel tavasszal az NB III-as Szolnoki Spartacust erősíti. A szolnoki szakvezető így több fiatalnak is - Tóth Nándor, Tisza Kálmán, Bujáki Bence és Blaskovits Patrik - játéklehetőséget biztosított a Tura ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!