Sport

2009.02.25. 15:10

A tél miatt foghíjas lesz a megyei fociforduló

Azt már kedd óta tudjuk, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága úgy döntött, az időjárási és a pályaviszonyok miatt egy későbbi időpontra halasztja a Soproni Liga (NB I.) hétvégi fordulójának valamennyi mérkőzését.

V. Cs.

Vajon mi lesz a szintén erre a hétvégére tervezett megyei bajnoki nyitány sorsa? — kérdeztük Urbán Attilát, a szövetség főtitkárát.

— A bajnokság 18. fordulóját megtartjuk, viszont lehetőséget adtunk a rendező csapatoknak a mérkőzések halasztására — kezdte a sportvezető.

— Miután egyeztettünk a pályaválasztó klubok vezetőivel, a 18. forduló mérkőzései közül elmarad: az Abádszalók—Kenderes, a Kunmadaras—Jászladány, a Törökszentmiklós—Karcag és a Mezőtúr—Kunhegyes megyei I. osztályú, valamint a Tószeg—Jászalsószentgyörgy és a Cibakháza—Tiszabura megyei II. osztályú összecsapás.

A halasztott mérkőzéseket április 29-én, szerdán 17.30-kor kell lejátszani. Továbbá a megyei III. osztály mérkőzéseit egységesen elhalasztjuk. A Kunsági csoportban március 29-én, míg a Jászsági csoportban április 4-5-én pótolják a csapatok az elmaradt mérkőzéseket — tudatta honlapunkkal Urbán Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!