Sport

2009.04.30. 12:00

Szolnok Soldiers - Eger Heroes - a visszavágó

Az egrieknek nem úgy sikerült az első meccsük, ahogy képzelték, most azonban a hibákból tanulva javíthatnak.

SZOLJON

Pénteken az Eger Heroes javíthat a hazai vereségen, de a Szolnok Soldiers otthonában nem lesz egyszerű győzni. A Soldiers a szezonnyitón idegenben verte a Gladiatorst, így a papírforma alapján otthon győzniük kell a Heroes ellen.

A Hősöket azonban hajtja a düh, hogy Egerben elpuskázták a lehetőségeket a debreceniek ellen, így kettőzött erővel készülnek erre a találkozóra. Fontos fegyvertény lehet, hogy Szabó Gábor, aki jelenleg a Heroesnál defense coordinator, korábban a Soldiers játékosa volt, így ismeri a rendszert, amely ellen játszanak pénteken.
A Katonák főleg a futójátékra építettek az első meccsen, és ez most is működhet, legalábbis a Gladiators futásait csak mérsékelten tudták tartani az egriek. Részükről inkább passzokat láthattunk az első találkozón, de Bíró Tibor passzai hosszúak voltak – vagy az elkapók lassúak a labdákhoz. A Soldiers legyőzéséhez jobb összhang kell majd, de ugyanúgy szükség lesz a futójátékra és a védelemre is – a Szolnok fárasztó játéka ellen mindenkinek utolsó erővel kell majd harcolnia.

Szolnok Soldiers – Eger Heroes
2009.05.01. 15:00
Rákóczifalva, Futballpálya

Forrás: Mafl.hu, Koroknai Gergely 2009.04.29.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!