Sport

2009.05.23. 20:41

Jobban játszott a Cegléd

A másodosztályú labdarúgó bajnokság szombati játéknapján a szolnoki legénység presztízsrangadón fogadta a Cegléd legénységét.

GJ

Az utolsó négy fordulóban a megszerezhető tizenkét pontból tizet begyűjtött a Tisza—parti gárda, így esélyesként várta a szomszédvár elleni összecsapást.
Szolnoki MÁV FC—Cegléd 1-1 (0-0)
Tiszaligeti—stadion, 200 n.ző, vezette: Fajkusz (Kormányos II., Hegyi)
Szolnok: RÉZSÓ — Molnár Z., Antal, Kőkúti (Tisza K., a szünetben), Kiss K. (Balogh P., 83.) — SZALAI, Mile, Kovrig, Csehi — Germán (Hullám, 62.), Kotula. Edző: Vágó Attila.
Cegléd: Sánta — Burián (Olasz, 76.), MIKLÓSVÁRI, Ramos, Tóth A. — BARNA ZS., Fehér B. — Horváth D., SZABÓ Z. (Juhász D., 90.), Ladóczki (Selei, 71.) — Medgyesi. Edző Ványi Zsolt.
13. perc: Fehér buktatta Germánt a kaputól 25 méterre. Antal szabadrúgását Sánta csak szemmel védte, a labda centikkel kerülte el a jobb alsó sarkot.
21. perc: Zavar a ceglédi védelemben: Ramos átfejelte a labdát a kapujából kilépő Sánta felett, a portás csak visszafutva, bravúrral tudott hárítani a becsúszó Molnár elől.
30. perc: Rézsó késlekedett egy hazapasszolt labda kirúgásával, Medgyesi megtámadta, elvette tőle, ám mielőtt lőhetett volna, a kapus becsúszva szerelt.
32. perc: Ladóczki lábában maradt a vezető találat: a kaputól 8 méterre, a balösszekötő helyéről, nagy ziccerben a hosszú sarok mellé csavarta a labdát.
39. perc: Szabó lesgyanús helyzetből indulva tört be a hazai tizenhatoson belülre, két lövőcsellel elfektette a rátámadó védőket, lövését Rézsó bravúrral hárította.
40. perc: Szabó 16 méteres lövése egy védőn irányt változtatott, s a kapufa éléről pattant szögletre.
42. perc: Barna 10 méteres lövését a felső léc hárította.
51. perc: Horváth jobb oldali beadását a hosszú érkező Medgyesi 7 méterről, óriási helyzetben a bal kapufára vágta. Az ellentámadás végén Kotula már a kapust is kicselezte, de 8 méterről a gólvonalon álló Miklósvárit találta el.
56. perc: Molnár 50 méteres keresztlabdáját Kotula a balösszekötő helyén levette, majd 10 méterről higgadtan a hosszú sarokba helyezett, 1-0.
60. perc: Kovrig 20 méteres szabadrúgása a bal felső saroknál csattant a lécen.
63. perc: Ladóczki a tizenegyespontról, fél fordulatból lőtt kapura, Rézsó nagy bravúrral hárított.
79. perc: Kapu előtti kavarodás után Rézsó még bravúrral védte Olasz 5 méterről leadott lövését, ám a kipattanót Selei a léc alá bombázta, 1-1.
84. perc: Tisza a jobb oldali szögletzászló közeléből tekerte középre a labdát, a rövid saroknál berobbanó Kotulaestében kapura kotorta, ám Sánta hihetetlen reflex-szel szögletre mentett.
A lényegesen frissebben játszó vendégegyüttes ugyan a helyzetek alapján közelebb állt a győzelemhez, mégis a szerencsére is szüksége volt a pontszerzéshez, hiszen a hajrában egy kipattanó labdából tudott csak egyenlíteni.
Vágó Attila: — Az első félidőben sokkal jobban játszott a Cegléd, ekkor a szerencsével sem álltunk hadilábon. Szünet után ugyan feljavultunk, de így is csak döntetlenre tellett erőnkből.
Ványi Zsolt: — Közelebb álltunk a győzelemhez, úgy érzem, itt hagytunk két pontot. Jelenlegi helyzetünkben azonban ennek az egynek is nagyon örülünk.

GJ -->

Ezek is érdekelhetik