Sport

2009.05.31. 20:41

Kilenc emberrel szerzett pontot a MÁV FC

A labdarúgó NB II. soros fordulójában idegenben szerzett pontot a Szolnoki MÁV FC legénysége, és így immár hat meccse őrzi veretlenségét.

SZOLJON

<hirdetesyBőcs—Szolnoki MÁV FC 1-1 (1-0)
Bőcs, 200 néző, vezette: Oláh Gábor.
Bőcs: Hamar — Koszó, Martis, Cséke, Molnár Zs. — Vasas (Lipták, 61.), IRHÁS, Ur (Szakszon, 86.), GEORGE — URBIN (Ondó, 73.), BARDI. Edző: Tóth László.
Szolnok: Kövesfalvi — SZALAI, ANTAL, Balogh, Kiss K. — Mile — Rebecsák (Zana, 68.), TISZA, Germán (Hullám, 56.), Csehi — KOTULA (Kőkuti, 83.). Edző: Vágó Attila.
15. perc: Irhás végzett el egy bedobást a jobb oldalról, a labda Mile fején megcsúszva Kövesfalvi kapujába hullott, öngól, 1-0.
58. perc: Bedobás után Kotula László maga elé engedte a labdát, majd egy pattanás után, közel negyven méterről, bődületes erejű lövést zúdított a hazai kapu jobb sarkába, 1-1.
83. perc: Balogh a nyilvánvaló gólhelyzetben kitörő Bardit lerántotta, ezért a játékvezető kiállította.
85. perc: Hullám Attila az asszisztens felé intézett keresetlen szavakat, mely után a kiállítás sorsára jutott.
A hagyományokhoz híven ismét jó iramú, parázsmérkőzést láthatott a közönség. Összességében a Szolnok megérdemelten szerezte meg az egyik pontot, s így folytatja veretlenségi sorozatát, mely mmár hat mérkőzés óta tart.
Tóth László: — Folytatódott a szolnoki átok. Mi az üres kapuba se tudtunk betalálni, míg a vendégek egy jól eltalált lövéssel pontot raboltak.
Vágó Attila: — Nagyon jól küzdött a csapat, minden elismerésem a játékosoké. Igaz, két gólt rúgtunk, de mégis csak egy pontot szereztünk...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!