Sport

2010.11.20. 18:59

Remili bombagólja csak a szépítésre volt elég

A labdarúgó NB I. tizenötödik fordulójában a bajnoki táblázat harmadik helyén tanyázó zetéhez látogatott az újonc kék—fehér legénység. Zalaegerszeg—Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0)

Gelei József

Zalaegerszeg, 2200 néző, vezette: Kovács J. Zoltán (Viszokai, Kis)
ZTE: Vlaszák — Kocsárdi, Miljatovics, Panikvar, Szalai T. — Balázs (Barna Zs., 53.), Kamber, Horváth A. (Cebara, 73., Delics (Turcsik, 61.) — Simon A., Rajcomar. Vezetőedző: Csank János.

Szolnok: Tarczy — Molnár Z., Balogh P., Sztanisics, Cornaci — Mile, Szalai B. — Koós (Lengyel B., 61.), Remili, Tchami (Pisanjuk, a szünetben) — Ngalle (Búrány, 73.). Vezetőedző: Simon Antal.

4. perc: Kamber beadását Rajcomár középen levette, de nem tudott vele kapura fordulni, s végül a védők felszabadítottak.

16. perc: Horváth András bal oldali szögletét az előre húzódó Miljatovics bólintotta a szolnoki kapura, a labda már gólba tartott, de Balázs paskolta a hálóba, 1-0.

21. perc: Tchami 15 méterről próbálta meg bevenni Vlaszák kapuját, de labdája célt tévesztett.

33. perc: Tchami hozta helyzetbe Koós Gábort, a kameruni légiós sarkalása után a csatár keményen kapura lőtt, Vlaszák csak másodjára tudott hárítani.

38. perc: Remili 25 méterről célozta meg a jobb alsót, a labda centikkel kerülte el a kaput.

41. perc: Remek szolnoki kényszerítő után Molnár Zoltán lőtte kapu elé a labdát, a kivetődő Vlaszák bravúrral mentett Koós elől.

43. perc: Horváth András 25 méteres lövését védte magabiztosan Tarczy Pál.

52. perc: Góllá érett a Zete szünet utáni fölénye: egy levágódó lövés Kamber elé került a szolnoki kapu előterében, aki nem hibázta el a kínálkozó ziccert, 2-0.

66. perc: Mile Krisztián 30 méteres lövését védte magabiztosan Vlaszák Géza.

83. perc: Igor Pisanjuk csereként lépett pályára és bő fél óra alatt megkapta második sárga lapját, így létszámhátrányba került a Szolnok.

87. perc: Remili Mohamed 25 méteres, bődületes lövése a kapufáról vágódott a gólvonal mögé, 2-1.

Mivel a Haladás és a Kecskemét is nyert szombaton, a Tisza-parti gárda újabb vereségével egyre jobban leszakad a bentmaradást jelentő 14. helytől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!