Sport

2010.12.02. 17:01

Tavaszra halasztották az NB I-es fordulót

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága csütörtöki rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja a Monicomp Liga 17., hét végi fordulóját, így elmarad a szombatra kiírt Szolnoki MÁV FC-Lombard Pápa találkozó is.

SZOLJON

Az MLSZ honlapja szerint az új játéknap 2011. február 26-a.  Arról is határozott a testület, hogy a Magyar Kupa utolsó idei  mérkőzései szintén elmaradnak.
- A bizottság tudomásul vette a tulajdonosi testület  tájékoztatását. Eszerint az NB I-es sportszervezetek vezetői játékra  alkalmatlannak ítélik a pályák minőségét. Egyeztettem a módosításról  az érintett televíziós társaságokkal is, ezek után a bizottság úgy  határozott, hogy elhalasztja az NB I 17. fordulóját - mondta  Studniczky Ferenc, az MLSZ versenybizottságának elnöke.
Az élvonalbeli bajnokság jövő év február 26-i kezdése azt  jelenti, hogy nem változott a tavaszi rajt korábban kitűzött  időpontja. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének jövő hétre kiírt  visszavágóit ugyancsak tavaszra halasztotta a bizottság, az új  játéknap február 16-a.  
A Ligakupa idei mérkőzéseiről a bizottság később, a televíziós  társaságokkal történő egyeztetést követően határoz.
Az MLSZ a korábbi gyakorlattal ellentétben két tavaszi fordulót  előrehozott decemberre, mert ekkor általában az időjárási  körülmények megfelelőek a játékhoz, míg februárban ritkábban.  Azonban a mostani döntés révén csak az egyik kört tudták  lebonyolítani.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!