Sport

2017.05.14. 09:34

A bennmaradásért küzdenek a miklósiak

Két fordulóval a bajnokság vége előtt, minden egyes megszerzett pont aranyat érhet a másodosztályban szereplő törökszentmiklósi klubok számára. Elvégre jelen állás szerint kieső helyen állnak.

P.Gy.


A versenykiírásban foglaltak alapján ugyanis az ősztől az eddigi 2x14 csapatosról 2x12 csapatosra szűkül a mezőny, ennek megfelelően csoportonként öt-öt kiesővel kell számolni. Ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy az utolsó öt helyezett automatikusan kiesik, mivel a következő idénytől sem az NB I.B-ben, sem az NB II-ben nem szerepelhetnek majd a második számú („fakó”) csapatok.

A jelenleg tizenkettedik helyen álló TKE legénysége a még a dobogóra is esélyes Szigetszentmiklós vendégeként lép pályára vasárnap 16 órakor, míg a tizenegyedik Székács KE ugyancsak vasárnap, de 17 órától az újonc Tiszavasvári együttesét fogadja.

Az NB II-ben már az utolsó forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén. Az ötödik Mezőtúr vasárnap 17 órakor Kiskunfélegyházára látogat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!