Sport

2017.07.06. 10:50

Nem talált legyőzőre a címvédő Fényszaru

A Nemzeti Strandlabdarúgó Liga 1. fordulójának nyitómérkőzését a két tavalyi finalista vívta egymással Siófokon.

P. Gy.

A címvédő­ Jászfényszaru GWP Cservy jóval összeszokottabb csapat benyomását keltette, és a rutinos futballistái – mint amilyen Fekete Viktor vagy a válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedő Ughy­ Márk – vezérletével magabiztos győzelmet aratott az Energia­ SC-Gyöngyös ellen.

A ­Csomós Tamás irányította GWP a ­második játéknapon a Bodon Péter­ FC és az Újhartyán VSE ellen is lehengerlő játékkal rukkolt elő. Nem beszélve a zárónapon mutatott produkciójáról, amikor is a házigazda Siófoki Bányászt és az Újhartyán VSE-t egyaránt felülmúlta, ezzel megőrizte veretlenségét, és tovább erősítette a bajnoki címvédésről szőtt álmokat.

Az 1. forduló eredményei.
1. nap: Energia SC-Gyöngyös–Jászfényszaru GWP Cservy 6–10, FC Junior Sport–­Garvittax 11–2, Siófoki Bányász–Újhartyán VSE 6–4, Bonyhád BFC–Bodon Péter FC 5–4, Eger SE–DEAC 9–7.

2. nap: Energia SC-­Gyöngyös–Bonyhád BFC 7–6, FC Junior Sport–Siófoki­ ­Bányász 4–5 (h. u.), Újhartyán VSE–DEAC 3–2, Garvittax­–Eger SE 10–7, Jászfény­szaru GWP Cservy–Bodon ­Péter FC 8–1, Bonyhád BFC–­Siófoki ­Bányász 4–7, Eger SE–FC Junior­ Sport 6–13, DEAC–Energia SC-Gyöngyös 3–8, Bodon­ Péter FC–Garvittax 5–2 Újhartyán VSE–Jászfényszaru GWP Cservy 1–9.

3. nap: Jászfényszaru GWP Cservy–Siófoki Bányász 8–1, DEAC–Garvittax 7–6, Bodon Péter FC–Újhartyán VSE 4–5 (h. u.), Bonyhád BFC–FC Junior­ Sport 6–2, Eger SE–Energia SC-Gyöngyös 5–7 (h. u.), ­Garvittax–Bodon Péter FC 10–2, Jászfényszaru GWP Cservy–Újhartyán VSE 11–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!