LABDARÚGÁS

2017.10.09. 11:05

Bravúros győzelmet aratott a Tiszafüred Salgótarjánban

Az elmúlt hetekben mutatott formája alapján aligha gondolta volna bárki is, hogy a Tiszafüred elhozza a három pontot a második helyen álló Salgótarján otthonából.

Hevesi-Tóth Tamásék (középen) pont nélkül maradtak

Fotó: Pesti József

Márpedig a harmadosztályú bajnokság keleti csoportjának 9. fordulójában pontosan ezt történt, Csillag László együttese gólratörő játékával alaposan meglepte a Kuntics-legénységet. Eközben a Jászberény elbukott a listavezető Monor vendégeként.

MONOR – JÁSZBERÉNYI FC 2–0 (2–0)

Monor, 300 néző. Vezette: Kátai Gábor

JÁSZBERÉNY: Miski – Lukács R. (Nagy R., 61.), Kis B., Hevesi-Tóth, Fejes – Mile – Lékó, Ludasi, Tisza, Szilágyi N. (Sorecz – a szünetben) – Bálint A. (Wágner, 81.). Vezetőedző: Arany László.

Az első félidőt kiélezett küzdelem jellemezte, ám berényi szempontból pont a legrosszabbkor szerezte meg a vezetést a Monor, Tóth Ádám révén. S, még mielőtt bárki is felocsúdott volna, Hunya Krisztiánnak köszönhetően megduplázta előnyét, amelyet a lefújásig meg is őrzött.

Hevesi-Tóth Tamásék (középen) pont nélkül maradtak
Fotós: Pesti József

GÓLSZERZŐK: Tóth Á. (40.), Hunya (44.)

ARANY LÁSZLÓ: – A Monor bizonyította, nem véletlenül áll a tabella élén, a szünetig szerzett kétgólos előnyét megtartva, megérdemelten nyert.


SALGÓTARJÁN – TISZAFÜREDI VSE 1–3 (1–1)

Salgótarján, 300 néző. Vezette: Szigetvári Márk

TISZAFÜRED: SZALÁNCZI – BOGÁR, SEBE, BOZSÓ, SZÖVETES – VINCZE, KALÓZ – BENEDEK (CSÁBI, 82.), TÓTH T. (PAPP N., 86.), SZÉKELY – PATAKI (PESTI, 52.). Vezetőedző: Csillag László.

A gyors letámadásokkal sikerült meglepnie ellenfelét a Tiszafürednek, amely egy szerencsés szituációt követően került előnybe. A folytatásban is a mieink voltak aktívabbak, akik ezúttal nem maradtak adósak a gólokkal.

GÓLSZERZŐK: Pataki R. (22.), ill. Pataki V. (9.), Székely (48.), Pesti (64.)

CSILLAG LÁSZLÓ: – Mindig is mondom, hogy kellenek a bravúrok, ez az volt a javából! A csapat nagyon kitett magáért, bizakodunk a jövőt illetően.

EREDMÉNYEK: Tiszaújváros–ESMTK 1–2, Balassagyarmat–Gyöngyös 2–1, Nyírbátor–Diósgyőr II 1–3, Putnok–Tállya 4–1, Füzesgyarmat–MTK II. 1–2, Cigánd–DEAC 2–0.P. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!