ASZTALITENISZ

2017.12.14. 10:50

Aranyérmesek a Volán fiataljai: Csór Laura és Barna Ádám is remekelt

A honi szövetség már a harmadik alkalommal rendezte meg a Reménységek Kupáját Budapesten, amelyen négy korosztály játékosai (U10, U11, U12, U13) küzdhettek meg egymással.

Csór Laura és Barna Ádám trófeáikat mutatják

Forrás: Beküldött fotó

A Jászkun Volán SC-t három fiatalja képviselte: a 10 éves Csór Laura és az egyaránt 12 esztendős Barna Ádám és Zsigmond Ramón.

Laura az U10-es korosztály csoportköréből egyetlen vereséggel jutott a nyolc közé, ahol a statisztikás Dohoczki Nórát simán (3:0), míg az elődöntőben a második kiemelt tiszaújvárosi Fónagy-Árva Zsófiát döntőszettes meccsen (3:2) győzte le.

A fináléban a legmagasabban rangsorolt Molnár Lizát parádés játékkal (3:0) múlta felül, ezzel megszerezve az aranyérmet.

Ádám az U12-ben veretlenül jutott túl a csoportkörön, így rögtön készülhetett az elődöntőre, ahol a kispesti Gábor Emánuelt verte (3:0).

Csór Laura és Barna Ádám trófeáikat mutatják
Forrás: Beküldött fotó

A döntőben Orosz Kolos volt az ellenfele, aki ellen döntő szettben nyert (3:2), így ő végzett az első helyen. Ramón ugyanezen versenyszám negyeddöntőjében a későbbi finalista Orosztól kapott ki szoros mérkőzésen (3:1), és végül az ötödik helyet szerezte meg.

Sz. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!