VÍZILABDA

2017.10.20. 10:40

Duplázik a Dózsa a Kaposvár ellen

Miközben a jövő szerdai, Sabadell elleni, idegenbeli Bajnokok Ligája csoportmérkőzésére készül a Szolnoki Dózsa, addig pénteki és szombati ellenfele, a Kaposvár edzőt váltott a héten.

A háromszoros olimpiai bajnok kapus, Szécsi Zoltán a Vasastól elszenvedett 10–3-as vereség után elköszönt a somogyi csapattól. Így a Tiszaligetben pénteken 18 órakor kezdődő OB I-es meccsen már Berta József irányítja a kaposváriakat.

– Két nehézsége van ennek a péntek-szombatnak, mert én egybe veszem a kettőt. Az egyik ugye az, hogy egy edzőváltás után mindig iparkodik az a csapat, ahol edzőt váltottak – mondta a csütörtöki edzés után Cseh Sándor vezetőedző.

– A másik pedig az, hogy pénteken és szombaton is játszunk. Nyilván ez általában a gyengébb csapatot szokta felhúzni, mikor egymás után többször játszik egy jóval, illetve nekünk külön kell venni ezt a két találkozót, ez azért egy kicsi veszélyt rejt magában. De remélem, hogy megoldjuk.

Mint ahogy szombaton 16 órától is „meg kell oldani. Méghozzá Kaposváron.

– Ezt próbáljuk majd gyakorlás, edzésképpen felfogni, de ugyanakkor nem szabad lebecsülni a Kaposvárt, úgyhogy természetesen odafigyelünk rájuk – ígérte Zalánki Gergő.

– De már a Sabadell elleni csatával kapcsolatban beszéltük meg a dolgokat is most délelőtt, úgyhogy egyértelműen arra készülünk, de nem lesz egyszerű ez a két Kaposvár-meccs. Főleg így, hogy egymás után van a kettő.

G. I.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!