LABDARÚGÁS

2017.09.19. 13:50

A gólokkal adós maradt a Tiszafüred

Mindkét harmadosztályban szereplő csapatunk mérkőzése vasárnap este ért véget. A Jászberény a tavasszal még NB II-es Cigándot fogadta, míg a Tiszafüred a remekül rajtoló Pesterzsébet vendégeként lépett pályára a 6. fordulóban.

JÁSZBERÉNYI F – CIGÁND 2–2 (2–1)

Jászberény, 300 néző. Vezette: Kovács Imre.

JFC: Menczeles – László, Mile, Hevesi-Tóth, Fejes – Lékó – Lukács, Tisza, Ludasi, Nagy R. (Szilágyi, 70.) – Bálint A. (Háda, 58.). Edző: Gelei Károly.

CIGÁND: Sánta – Répási, Baksa, Ötvös, Benke – Horváth A., Balla – Tömő, Szőllősi, Pásztor (Kovács G., 31.) – Molnár T. (Oláh L., 87.). Edző: Szénay Péter.

Hazai szempontból ennél jobban nem is kezdődhetett volna a találkozó, hiszen Lukács Richárd és Bálint Artúr góljával mintegy húsz perc alatt kétgólos előnyre tett szert a Jászberény.

Aztán viszont egy szerencsétlen öngólnak és egy buta védelmi hibának – aminek ráadásul tizenegyes és kiállítás lett a vége – köszönhetően kiegyenlített a Cigánd, és elvitt egy pontot.

GÓLSZERZŐK: Lukács (4.), Bálint (20.), ill. Hevesi-Tóth (27. – öngól), Szőllősi (56. – tizenegyesből).

KIÁLLÍTVA: Lékó (56.).

GELEI KÁROLY: – Egy agyonnyert meccset adtunk döntetlenre. Az első játékrész közepén úgy tűnt, csak az lesz a kérdés, hogy hány góllal nyerünk, ám a peches öngól után „összeestünk”.

ESMTK – TISZAFÜREDI VSE 1–0 (0–0)

Pesterzsébet, 150 néző. Vezette: Borbás Bottyán Aurél.

ESMTK: Bonica – Madarász, Privigyei, Markovics, Tóbiás – Bányai, Mohácsik, Boda, Slezák (Schmidt, 62.) – Horváth L. (Nyicsenko, 85.), Pölöskei P. (Soós, 62.). Edző: Turi Zoltán.

TISZAFÜRED: Gerhát D. – Vincze, Sebe, Bozsó (Szívós Gy., 89.), Szövetes (Pesti – a szünetben) – Bogár, Papp N. (Pataki, 74.), Csábi – Tóth T. – Székely, Benedek. Edző: Csillag László.

A játék képe és a helyzetek száma alapján a semleges nézők azt gondolhatták volna, hogy a Tiszafüred az, amely jelenleg második a tabellán és nem az ESMTK. Mindez azonban a végelszámolásnál mit sem ért, ugyanis a találkozót eldöntő gólt a hazaiak csatára, Horváth Levente szerezte.

GÓLSZERZŐ: Horváth L. (65.).

CSILLAG LÁSZLÓ: – Hiába voltunk végig partiban a tabella jelenlegi második helyezettjével, mert a gólokkal adósak maradtunk.

P. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!