JÉGKORONG

2017.11.22. 12:18

Hétről hétre ugyanazok a hibák...

Az OB II.-es bajnokságban szereplő Jászberény HC újabb vereségének okait három szóban össze lehet foglalni: koncentrációhiány, rossz helyzetkihasználás.

Az első öt percben bekapni két gólt egyenesen luxusnak számít, ahogyan a negyven sikertelen kapura lövési kísérlet sem szorul különösebb magyarázatra. Mindezek ellenére Bató Andrásék sokáig partiban voltak az Újpesttel, a középső játékrészben ledolgozták hátrányukat, ám a harmadik elején, egy szerencsétlen gól végleg megpecsételte a sorsukat.

JÁSZBERÉNY HC – UTE AMATŐR 2–3 (0–2, 2–0, 0–1)

Jászberény, 200 néző. Vezette: Varjú Árpád (Váczi Dávid, Tichon Gil)

JÁSZBERÉNY: Kubanek-Góga (kapus), Bató, Szabó D. – Bálint, TÓTH I., Nagy Z. Második sor: Kovács A., Rácz T. – SZAJKA, Szerdahelyi, Szabó Z. 1. Harmadik sor: Bagi – Vincze P. 1, Láda, Glavonjics.

Edző: Szerdahelyi Gábor

SZERDAHELYI GÁBOR: – Megint hiányzott a koncentráció az elején, gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk. A középső harmadban elértük az üzemi hőfokot, a gyors cserékre felépített játékunk pedig elkezdett működni, kiegyenlítettünk, és a győzelmet is megszerezhettük volna, ha jobban használjuk ki a helyzeteinket.

P. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!