SZABADIDŐSPORT

2017.09.19. 16:25

Négy sportos nap a mozgás és a játék jegyében, szerdán indul a Tiszaligeti Napok

Szerdától szombatig tart majd a Tiszaligeti Napok programsorozata. A megyeszékhely egyik kiemelt sportrendezvényének szervezője ezúttal is a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

Szerdán rajtolnak a kézilabdázók küzdelmei

Fotó: Mészáros János

Azt tudni kell, hogy az 54. Tiszaligeti Napok az Európai Sporthét része, a szervezők várnak minden mozogni vágyót, élj a sporttal, mozdulj Te is Európával.

A hagyományos szabadidősport-eseményen újra összemérhetik erejüket a megyeszékhelyünkön és környékén lévő általános és középiskolák tanulói, valamint a felnőtt sportolók is.

Ezúttal is rengeteg sportágban tartanak versenyeket, többek között labdarúgás, kézilabda, standröplabda, zsinórlabda, kosárlabda, sakk, lövészet és szkander szerepel az idei programban.

Mindezeken kívül is lesz lehetősége az eseményre kilátogatóknak különböző számokban kipróbálni magukat, mivel rendeznek akadályversenyt, tűzharcot, erő- és állóképességi próbát, míg a főzni tudók szintén megmutathatják, mire képesek.

Az eseménysorozat kiemelt napja a szombat, amikor 10 órakor indul a „Családi Park” elnevezésű, minden korosztálynak szóló program. A bitumenes kézilabdapályán bemutatkoznak a sportiskola szakosztályai, valamint a város sportegyesületei.

Szerdán rajtolnak a kézilabdázók küzdelmei

Lesz a helyszínen erő- és állóképességi, valamint kerékpáros ügyességi viadal, kerékpártúra, streetball, szkander, s nem marad el a hagyományos főzőverseny sem.

A foci kedvelőinek ismét megrendezik a Három Sándor-emléktornát.

V. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!