LABDARÚGÁS

2017.11.20. 12:24

Négygólos hazai siker született a Miklós–Fegyvernek szomszédvári rangadón

Az őszi szezon utolsó fordulójának mérkőzéseit rendezték a megyei első osztályú bajnokságban a hét végén.

Fehér Ferenc (középen) és társai fölényes győzelemmel búcsúztak el közönségüktől, így a negyedik helyről várhatják a tavaszt

Fotó: Fodor Orsolya

TÖRÖKSZENTMIKLÓS – FEGYVERNEK 4–0 (2–0)

Törökszentmiklós, 150 néző. V.: Bán János

TÖRÖKSZENTMIKLÓS: SEBESTYÉN – HÉDER A., GUSZTAFIK, FEKETE P., HÉDER R. – BURU, RAB, FEHÉR F. (GYŐRKI), MÁTÉ FAZEKAS (CSŐKE) – SZECSEI (CSIKÓS) – SZEDLÁK (FERGE).

Edző: Tarjányi Csaba

FEGYVERNEK: Kormány – Balogh G. (Varga T.), Bognár, Karikó, Kerepesi (Rézsó K.) – Rózsa, Faragó Zs., Csortos, Albert – ifj. Héder Zs. (Szabó P.), Faragó A. (Tokai).

Edző: Fa­ragó Attila

A játékosok egyperces néma főhajtással adóztak a mikló­si csapat támogatója, egyben a Ferencváros nagy szurkolója, Sánta Sándor „Sanci” emléke előtt.

Az első negyedórában ismerkedtek egymással a csapatok, ezt követően viszont a hazaiak sebességet váltottak, és a félidő végére kétgólos vezetésre tettek szert. A második játékrészben tovább fokozták az iramot a miklósiak, több veszélyes támadást vezettek, és Buru Zoltán újabb találataiva, el is döntötték a találkozót.

GÓLSZERZŐK: Szedlák (21.), Buru 3 (37., 63., 65.)

TARJÁNYI CSABA: – Az elmúlt hetek sikertelensége után, a mai nap, a rangadón végre ismét csapatként működtünk, aminek meglett az ered­ménye.

FARAGÓ ATTILA: – Gratulálok csapatom őszi teljesítményéhez! Ugyanakkor remélem, a mai mérkőzés mindenkit rádöbbentett arra, hogy a hétközbeni lemaradás ellen munkára van szükség, csak úgy érhetünk el jó eredményt.

Fehér Ferenc (középen) és társai fölényes győzelemmel búcsúztak el közönségüktől, így a negyedik helyről várhatják a tavaszt
Fotós: Fodor Orsolya


TISZAFÖLDVÁR – KARCAG 1–2 (1–1)

Tiszaföldvár, 50 néző. V.: Baráth Gábor

TISZAFÖLDVÁR: Rojkó (Huszár) – JÁRÓKA, Hegedűs F., LADÁNYI, TÖRTEI – Hadad H. (Feldrihán), BURJÁN, Aszódi, Pápai – Kósa (Sléder), Göblyös (Mártér).

Edző: Földi Tibor

KARCAG: Belényesi – BENCSIK, Orosz, Szőke N., Csörögi – Szívós G., SZENTANNAI, DOMOKOS (Fábián G.), Kiss S. (Sipos R.) – Terjék (Kupai), Kovács L.

Edző: Orosz István

Küzdelmes mérkőzésen a hazai csapat rászolgált volna az egy pontra.

GÓLSZERZŐK: Ladányi (15.), ill. Bencsik (39.), Domokos (76.)

FÖLDI TIBOR: – Gyenge támadójátékunk miatt ismét elmaradt a pontszerzés.

OROSZ ISTVÁN: – Köszönöm szépen mindenkinek az egész éves munkáját!


KISÚJSZÁLLÁS – RÁKÓCZIFALVA 2–1 (1–1)

Kisújszállás, 100 néző. V.: Nagy Zoltán

KISÚJSZÁLLÁS: JAKAB K. – HUDU, FARKAS Z., BERTA, NÁNÁSI (KÁLAI) – DOBOS R., LADÁNYI, JAKAB S. (BALLA D.) – POLGÁR Z., OROS, PENTI.

Edző: Újfalvi Erik

RÁKÓCZIFALVA: NAGY K. – Kiss M., SZEBERÉNYI, KISS ZS., Kácser T. – Szécsi (Mihályi), Trecskó, Nagy N., Sza­kali T., NYITRAI – Ruskó.

Edző: Ruskó Zsolt

Döcögős, őszi szezonját remekül tükröző játékkal, eredményesen fejezte be hazai pályán a bajnokság első felét a Kisújszállás.

GÓLSZERZŐK: Polgár Z. (26.), Oros (79.), ill. Nyitrai (66.)

ÚJFALVI ERIK: – Minden jó, ha jó a vége. Folytatás tavasszal.

RUSKÓ ZSOLT: – Két ha­sonló képességű csapat meccsén a döntetlen igazságosabb lett volna.


CSÉPA – JÁSZFÉNYSZARU 5–2 (3–0)

Csépa, 50 néző. V.: Dobó Sándor

CSÉPA: MODLA (TERJÉKI) – KÉZSMÁRKI, VARGA M., SZAKÁCS, MELIS – REICH, OLÁH D., SCHRANCZ, VICZIÁN (OBERNA G.) – RUPA (HALMAI), HUBAI.

Edző: Papp Erik

JÁSZFÉNYSZARU: Kolláth – László, Simon B., Majzik Balázs, Száraz (Varga L.) – Nagy T. – Baranyi, Németh N.,

Vaszicsku, Tóth P. – Héger.

Edző: Majzik Bertalan

Nagy iramú mérkőzésen teljesen megérdemelt hazai győzelem született.

GÓLSZERZŐK: Rupa 2 (2., 4.), Schrancz (35.), Reich (47.), Viczián (63.), ill. Vaszicsku 2 (51., 57.)

PAPP ERIK: – Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk, mivel tudtuk pótolni a hiányzókat, illetve egy jó csapatot győztünk le.

MAJZIK BERTALAN: – Az első félidőben még Fényszarun maradt a csapat, amit a hazaiak remekül kihasználtak. Egyetlen pozitívum, hogy a második félidőt döntetlenre hoztuk.


JÁNOSHIDA – MEZŐTÚR 3–2 (2–1)

Jánoshida, 80 néző. V.: Kóródi Ferenc

JÁNOSHIDA: Tóth Z. – Eszes E., MARTÓK, FARKAS I., NAGY A. – Szentes Bíró, KERESZ­TES, Patócs (Cseri) – Németh T., Ábel, Varga M. (Eszes M.).

Edző: Arany László

MEZŐTÚR: Tőke – BONTOVICS (Patkós), Dóczi, NAGY F. – Bodorik (Lisznyai), Jónás – ifj. Farkas Z. (Kormos B.),

Barna (Ujlakány), Nagy P. – Kormos L., ERDŐSI.

Edző: Erdősi Gyula

Az őszi idény zárómérkőzésén a hazai csapat sok helyzetet dolgozott ki, és ezekből ugyan csak hármat sikerült értékesítenie, de ma ez is elég volt az egyébként jól küzdő Mezőtúr legyőzéséhez. A játékvezetői hármas ténykedése egyébként a csapatoknak, illetve a szurkolók egy részének sem nyerte el mindig a tetszését.

GÓLSZERZŐK: Ábel (12.), Szentes Bíró (22.), Cseri (77.), ill. Nagy P. (3.), Erdősi (82.)

ARANY LÁSZLÓ: – A csapat tagjai megfogadták a régi mondást, miszerint búcsúzni csak szépen szabad. Gratulálok a fiúknak az őszi szezonban nyújtott teljesítményükhöz!

ERDŐSI GYULA: – A csapat most is küzdött, harcolt, de ameddig ilyen elkerülhető gólokat kapunk, addig nem számíthatunk jobb eredményre.


JVSE-ROSENBERGER – ÚJSZÁSZ 3–0 (3–0)

Jászárokszállás, 80 néző. V.: Szénási Gábor

JÁSZÁROKSZÁLLÁS: PAPP T. – TARI, SERES (KUDELKA), NAGY B., KOTKA – CSIKÓS – HÁJOS (OSKOLA), BÓTA (ÉRSEK), NAGY F., SÁRI (SZŐKE Z.) – BARTÓK (CZÉH).

Edző: Szerdahelyi Gábor

ÚJSZÁSZ: Kovács Gy. – Veréb V., Szurmai, Szabó A., Veréb D. – Balázs, Dóra (Paplanos) – Pongrácz (Jánosik), Rézsó P. (Szabó G.), Gazdag – Kovács T.

Edző: Mérész Zoltán

A vendégek a labdabirtoklást illetően jókora fölényben voltak, ugyanakkor a kapura nem igazán tudtak veszélyesek lenni, aminek az lett a következménye, hogy a mesterhármast szerző Bartók Péter elhúzta a ­nótájukat.

GÓLSZERZŐK: Bartók 3 (8., 27., 30.)

SZERDAHELYI GÁBOR: – A mai győzelmünkkel feltettük a koronát az őszi szereplésünkre. Köszönöm a játékosok munkáját, a vezetők és a szurkolók támogatását!

MÉRÉSZ ZOLTÁN: – Gratulálok a hazaiaknak! Az első játékrészben mintegy fél óra alatt eldöntötték a mérkőzést.


TÓSZEG – BESENYSZÖG 2–1 (0–1)

Tószeg, 160 néző. V.: Seletye Róbert

TÓSZEG: GYURKÓ – GRÚBER (PAPP D.), MÉSZÁROS G., URBÁN-SZABÓ V., KORSÓS – KISS B. (ARANYOS), BODNÁR, PAP V., KASZAB (KÁSA G.) – KÁSA S. (PELLES), KURUCZ (MAJOR)

Edző: Tóth Tamás

BESENYSZÖG: NYESŐ – LÉVAI, KOVÁCS A., CSAJBÓK Á., TÖRÖK – TÓTH J. (URBÁN-SZABÓ T.), JÁNOSI, CSAJBÓK G., KONCSIK – SZABÓ S. (DONKÓ), KÁLLAI.

Edző: Miklós József

Jó iramú és színvonalú mérkőzésen az utolsó percig nyílt volt a három pont sorsa. A hajrában a házigazdák higgadtabbak voltak, ennek köszönhetik győzelmüket.

GÓLSZERZŐK: Kaszab 2 (50., 73.), ill. Jánosi (18.)

TÓTH TAMÁS: – Úgy érzem, végig kézben tartottuk a mérkőzést, s ha nehezen is, de megérdemelten nyertünk.

MIKLÓS JÓZSEF: – Négy kulcsemberünk hiányzott, azonban még így is partiban voltunk a Tószeggel.


JÁSZKISÉR – SZAJOL 1–2 (0–1)

Jászkisér, 100 néző. V.: Bán János

JÁSZKISÉR: DRÁVAI – KUN M., SZÁSZ, DRÁVUCZ V. (FEHÉR A., BOZSÓ), KUN SZ. – SZABÓ D., NAGY A., DRÁVUCZ D., SZECSKÓ – TARKÓ (SŐTI J.), GLODICS.

Edző: Kozma Zoltán

SZAJOL: Gerhát Cs. – Dalmadi, VADAS, VINCZE P. – Csajbók Z., Benedek, Lucza (BALLA), Dobos D., Győrfi – Angyal, Szabó T. (Pálinkás).

Edző: Kun Mihály

A mérkőzésre kilátogató nézők egy, még a megyei első osztálynál is magasabb színvonalú mérkőzést láthattak.

GÓLSZERZŐK: Drávucz D. (50.), ill. Angyal (10.), Győrfi (92.)

KOZMA ZOLTÁN: – Ebben a meccsben minden benne volt, csak az nem, hogy kikapunk. A csapat nagyot küzdött, és egyben bizonyított mindenkinek. Büszke vagyok a fiúkra!

KUN MIHÁLY: – Nem érdemeltünk győzelmet, amit köszönhetünk annak, hogy az elmúlt két hétben elfelejtettük azt, hogy mi is az az edzés.

A góllövőlista állása

1. Ábel Péter (Jánoshida) 19 góllal

2. Kormos László (Mezőtúr) 18 góllal

3. Angyal Csaba (Szajol) 16 góllal

4. Erdősi Gyula (Mezőtúr) 14 góllal

5. Bartók Péter (Jászárokszállás) 13 góllal

6. Szedlák Zoltán (Törökszentmiklós) 12 góllal

7. Sárkány Attila (Csépa) 11 góllal

8. Kovács Tamás (Újszász), Szabó Tamás (Szajol) 10 góllal

10. Csajbók Árpád (Besenyszög), … 9 góllal.

Edzőt keres a Hida

A tavaszi szezonban már nem Arany László fogja irányítani a Jánoshidát, Jászberényben ugyanis azt szeretnék, ha a szakember a továbbiakban csakis az NB III.-as csapat felkészítésére koncentrálna.

– Sikerekben gazdag másfél évet tölthettem el a klubnál, ezért köszönettel tartozom mindenkinek, aki bízott bennem! Nem örökre válnak el az útjaink, és szurkolok azért, hogy a csapat elérje céljait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!