VÍZILABDA

2019.04.20. 09:55

A Fradi után a Honvéd következik a Dózsának

Andrija Prlainovics és Kis Gábor továbbra is sérüléssel bajlódik, ezért a a címvédő Ferencváros elleni meccsen sem számíthattak a két olimpiai bajnok játékosra a szolnokiak.

Varga Csaba

Jól harcoltak a hazaiak, egy félidőn át szorossá tették a rangadót, ám a hosszabb kispaddal bíró vendégcsapat 4–4-es állás után három gólt lőtt sorozatban, amivel el is döntötte a mérkőzést. A zárónegyedben már csak a szépítésre futotta a vendéglátók erejéből, 7–9.

– Kemény mérkőzés volt, sajnos nem bírtuk végig a Fradi által diktált iramot – mondta lefújás után Zsivko Gocics, a szolnoki csapata edzője. – Nem bántom a fiúkat, mert végighajtották a meccset, és azt gondolom, hogy ebből a játékból is lehet építkezni. Készülünk a folytatásra, hiszen a továbbiakban is nagyon fontos találkozók várnak ránk.

A Zsivko Gocics által is említett fontos meccsek szombat délután folytatódnak, hiszen bajnokin a csoportutolsó Budapesti Honvéd vendége lesz a Dózsa. Jövő szerdán a Bajnokok Ligájában az olasz Veronát, rá három napra pedig újabb bajnoki rangadón az Egert fogadja a szolnoki gárda.

A bajnokság élcsoportjának állása: 1. OSC 63 pont, 2. Ferencváros 57, 3. Szolnok 45, 4. Eger 44, 5. Miskolc 37, 6. BVSC 24, 7. Debrecen 24, 8. Honvéd 23 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában