VÍZILABDA

2019.08.06. 09:53

A következő szezonban is főtáblás a Szolnok

A Bajnokok Ligájában a címvédő FTC mellett a 2017-ben győztes Szolnoki Dózsa is helyet kapott a főtáblán, az OSC majd a sorozat 2. selejtezőkörében kapcsolódik be a küzdelmekbe – írta az mvlsz.hu. A LEN (Európai Úszószövetség) elkészítette a Bajnokok Ligája, illetve az Euro-kupa 2019/2020-as menetrendjét, illetve sorsolt is Kijevben.

Varga Csaba

A BL-címvédő FTC mellett, a román bajnok visszalépése után, érdemeire való tekintettel a Szolnok kapott helyet a főtáblán, míg az OSC a selejtező második körében kapcsolódik majd be a küzdelmekbe.

A szolnoki gárda tehát az elmúlt évekhez hasonlóan főtáblás lesz, ahol két nyolcas csapatban folynak majd a pólós csaták. A kezdés október 8-án lesz, míg a zárófordulót 2020. május 19-én rendezik. A nyolcasdöntőnek jövő június 5–7. között ismét Hannover ad otthont.

Az Euro-kupában a Miskolc és az Eger játszik – előbbi Máltán az olasz Posillipo Napoli, a francia CN Noisy Le Sec és a házigazda Valletta, utóbbi pedig odahaza a szerb Radnicski, a horvát Sibenik és az orosz Shturm ellen játszik selejtezőt szeptember 13–15. között. Csoportonként két-két csapat jut tovább a novemberi negyeddöntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában